Kopiranje izdelka ni uspelo!

Kopiranje izdelka ni uspelo!

Na žalost kopiranja izdelkov ni bilo mogoče dokončati.

Ker je to lahko posledica različnih vzrokov, vas prosimo, da se seznanite s spodnjimi zahtevami, preden znova začnete kopirati.

  1. Vedno preverite, ali lahko vaš obstoječi upravljalnik upravlja izdelke, ki bodo kopirani v večnamensko brezžično stikalo VELUX Touch, preden začnete priprave na kopiranje.
  2. Med kopiranjem naj bo upravljalnik, iz katerega kopirate, fizično blizu (30–50 cm) večnamenskemu brezžičnemo stikalu VELUX Touch.
  3. Vedno optično preberite kodo QR z mobilnim telefonom, da pridobite potrebna (podrobna) navodila za pripravo na kopiranje.
    Opomba: za vnaprej seznanjene upravljalnike (KLI 311/KLI 312/KLI 313) so navodila za pripravo na kopiranje na voljo neposredno v upravljalniku VELUX Touch.
  4. Vedno dokončajte vse korake v navodilih, preden začnete iskanje izdelkov v upravljalniku VELUX Touch.
  5. Vedno začnite iskanje izdelkov v večnamenskem brezžičnem upravljalniku VELUX Touch največ 2 minuti po dokončanju priprave na kopiranje izdelka v obstoječem upravljalniku.

Namig: izdelke lahko vedno dodate v upravljalnik VELUX Touch enega po enega, če imate več upravljalnikov, iz katerih boste kopirali.
Glejte razdelek »Prilagajanje upravljalnika VELUX Touch« > »Dodajanje izdelkov«.

Poskusite ponovno kopirati ob upoštevanju zgornjih zahtev.