Spalnica 

Verjamemo, da so domovi, ki so polni svetlobe, tudi polni življenja. Dnevna svetloba in svež zrak prinašata moč in energijo. Skupaj lahko izboljšata splošno počutje v domu in prostoru vrneta funkcionalnost. 

Miren spanec 

Mnogo ljudi verjame, da z manj svetlobe v spalnici spimo bolje. Toda v resnici je ravno obratno. Naravna svetloba pripomore k uravnavanju cirkadianega ritma (našega spalnega cikla), tako da je naš spanec bolj krepčilen, dan pa produktivnejši. 

Pomaknite se navzdol in raziščite vse, kar morate vedeti za najboljši spanec ponoči. 

Ko združite naravno svetlobo in svež zrak, odprete spalnico svežemu, čistejšemu zraku in svetlejšim dnem. Sonce določi, v kateri fazi cirkadianega ritma smo. To pomeni, da se ob sončnem vzhodu po navadi zbudimo, tudi če nismo spali osem ur. S strešnimi okni brez odpiranja ali navadnimi strešnimi okni lahko uravnate svoj cirkadiani ritem tako, da prinesete naravno svetlobo v spalnico. Cirkadiani ritem nadzira naše spalne vzorce, tek in celo možgansko dejavnost. 

Več strešnih oken kot namestite, več dnevne svetlobe imate – tako preprosto je.   

Spalnica – vaš zasebni otok

Kje, kaj, kako?

Katera strešna okna naj kupite? S katero dodatno opremo? Katere kombinacije zagotavljajo največje udobje? Spoznajte svojo rešitev, izdelano po meri, v našem spletnem katalogu.

Kako obsežen je vaš projekt?

Povezani članki

Zakaj izbrati rešitve VELUX?

Preobrazba prostorov

Z našimi rešitvami za dnevno svetlobo imate večji bivalni prostor pod streho, dom pridobi na vrednosti, vaše počutje in doživljanje prostora pa se izboljšata brez primere.

Višja vrednost doma 

Lahko ste prepričani, da bo vaša naložba v rešitve z izdelki VELUX zvišala vrednost nepremičnine in se vam bogato poplačala.

Brezskrbnost v vašem domu

Z našim širokim izborom notranjih in zunanjih senčil, nadomestnimi deli ter popravili vam zagotavljamo, da boste prejeli najboljšo možno izkušnjo.

Na voljo smo vam za pomoč

Naša ekipa je predana zagotavljanju popolnega zadovoljstva od trenutka, ko se obrnete na nas, med svetovanjem in pri končni namestitvi / vgradnji izbranega izdelka VELUX.

Neomajna kakovost

Vaše potrebe nas usmerjajo. Od leta 1941 neprenehoma razvijamo in izpopolnjujemo naše izdelke ter jih izdelujemo tako, da so trajni.

Odgovorna izbira

Kakovost življenja lahko izboljšate s trajnostnimi rešitvami, ki so dobre tako za vas kot za planet.