Izkoristite
brezplačno
dostavo

Učinkovita zaščita proti vročini

Izkoristite
brezplačno
dostavo

Za prijetno 
bivanje

Izkoristite
brezplačno
dostavo

Zaščiti pred soncem 
in ohranja razgled

Zunanje mrežasto senčilo

Od 63,44€

Ohranite prijetno temperaturo v svojih prostorih z učinkovito zaščito proti vročini


Zunanje mrežasto senčilo nudi:
 • Zaščito proti vročini
 • Prosojna tkanina
 • Vgradnja z notranje strani
 • Električno zunanje mrežasto senčilo MML je na voljo le za že elektrificirana strešna okna VELUX INTEGRA®

Zunanje mrežasto senčilo VELUX ustavi sončne žarke še preden pridejo do stekla, kar zaustavi sončno toploto do 70%*. Tako pomaga ohraniti udobje v vašem prostoru tudi ob toplih sončnih dnevih. Tkanina je prosojna, tako da lahko še vedno uživate v razgledu.

Oglejte si, kako deluje senčilo

Barve

Na voljo je v črni mrežasti tkanini, ki prepušča 12 % svetlobe. 

Mrežasta senčila VELUX zmanjšajo segrevanje prostora do 70 %.

 

Kakšno upravljanje senčila naj izberem?

Za izbiro ustreznega upravljanja svojega senčila VELUX morate upoštevati, kje imate postavljeno strešno okno in kako pogosto pričakujete, da boste upravljali senčilo.

 
Senčila s solarnim in električnim pogonom imajo daljinsko upravljanje in so idealna izbira pri strešnih oknih VELUX izven dosega rok ali pri tistih, ki želijo svoj podstrešni prostor obogatiti z malo inovativnega prestiža. Ročno zunanje mrežasto senčilo se ne more vgraditi na strešna okna z daljinskim upravljanjem.

Ročno upravljanje

Mrežasto senčilo VELUX omogoča zelo enostavno upravljanje. Okno preprosto odprete, obrnete za 180° in pritrdite senčilo na kljukici na zunanji strani spodnjega krila. Senčilo lahko vgradite z notranje strani, okno pa lahko odprete in zaprete tudi pri spuščenem senčilu. Ne more se vgraditi na strešna okna z daljinskim upravljanjem.

Daljinsko upravljanje z električnim pogonom

Zunanja mrežasta senčila z daljinskim upravljanjem in električnim pogonom se upravlja z upravljalnim stikalom VELUX INTEGRA®, ki je bil prvotno priložen vašemu strešnemu oknu VELUX INTEGRA®. To je intuitivna rešitev, s katero svoja senčila zlahka upravljate na daljavo. Upravljalno stikalo VELUX INTEGRA® namestite tam, kjer ga potrebujete. Upravljanje poteka po enosmerni brezžični komunikaciji. Senčilo lahko upravljate od koder koli v prostoru.

 

Senčilo lahko po potrebi dvignete in spustite tudi ročno.  


Kaj pa če nimam strešnega okna z električnim pogonom VELUX INTEGRA®?  

Če nimate strešnega okna z električnim pogonom VELUX INTEGRA®, vendar želite senčilo z električnim pogonom, potrebujete električni pretvornik KUX 100. Z njim lahko upravljate senčila ali rolete VELUX z električnim pogonom na strešnih oknih z ročnim upravljanjem.

Daljinsko upravljanje s solarnim pogonom

Zunanja mrežasta senčila z daljinskim upravljanjem in solarnim pogonom se upravlja z upravljalnim stikalom VELUX INTEGRA®, ki je bil prvotno priložen vašemu strešnemu oknu VELUX INTEGRA®. To je intuitivna rešitev, s katero svoja senčila zlahka upravljate na daljavo. Upravljalno stikalo VELUX INTEGRA® namestite tam, kjer ga potrebujete. Upravljanje poteka po enosmerni brezžični komunikaciji. Senčilo lahko upravljate od koder koli v prostoru.


Senčila s solarnim pogonom lahko po potrebi upravljate tudi ročno. Baterija, ki se polni s sončno energijo, zadošča za do 600 premikov tudi če ni sončne svetlobe za polnjenje.

Poiščite ceno za zunanje mrežasto senčilo!

Navodila za vgradnjo

Podvojite svoje udobje 

Veliko časa preživimo v zaprtih prostorih. Zaradi tega je zelo pomembno, da svoje domove naredimo čim bolj udobne. S kombiniranjem izdelkov VELUX lahko popolnoma izkoristite svoja strešna okna in zagotovite najboljšo možno klimo v zaprtih prostorih. Pravo ravnovesje med toploto, svetlobo in svežim zrakom (brez mrčesa!) pogosto zahteva več senčil. S kombinacijami izdelkov VELUX je na voljo prava rešitev za vsak prostor.

Termo plise senčilo in mrežasto senčilo

Za popolno udobje in priročnost je idealna kombinacija termo plise senčila VELUX z mrežastim senčilom VELUX. Zagotavlja učinkovito zaščito proti vročini z mrežastim senčilom skupaj s prilagodljivim uravnavanjem svetlobe, zatemnitvenim učinkom in izboljšano izolacijo.


Siesta senčilo in mrežasto senčilo

Če si želite popolne zatemnitve in zaščite proti vročini, je dobra rešitev kombinacija siesta senčila z mrežastim senčilom VELUX. To zagotavlja popolno temo kadar koli, hkrati pa lahko prostor ohranite prijetno hladen tudi na sončno popoldne, pri tem pa še vedno uživate v dnevni svetlobi in svežem zraku.

7
Razlogov za izbiro senčil VELUX
 • Popolna kombinacija z vašim strešnim oknom VELUX
 • Senčila VELUX se vgradijo hitro in enostavno
 • Ponujamo pravo senčilo za vse potrebe
 • Vedno na dosegu
 • Kvaliteta za dolgo uporabo
 • Izberite pravo senčilo
 • Inovativne zasnove in slogi