Zunanja roleta SOFT

od 311,10€ 

Popolna zaščita za vaša strešna okna

VELUX zunanja roleta SOFT na solarni pogon preprečuje vstop sončnih žarkov, predstavlja učinkovito zaščito pred vročino in ohranja vaš dom hladen. Trpežen material ima zatemnitveni učinek za boljši spanec ponoči ali dremež podnevi. Brezčasna oblika se popolnoma prilega vašemu strešnemu oknu in strehi. Upravljanje je enostavno z daljinskim stikalom.

  • učinkovita zaščita pred vročino
  • trpežen gumiran material
  • zatemnitveni učinek
  • solarna izvedba

Izbrani izdelek trenutno ni na voljo. Informacije o ponovni razpoložljivosti bomo objavili na naši spletni strani, takoj ko bo to znano.


Oglejte si galerijo

Barva

Roleta je na voljo v črni barvi in ima zatemnitveni učinek. Material: trpežno gumirano platno, s podpornimi prečnimi lamelami in stranskimi vodili v temno sivi barvi iz aluminija. Brezčasna oblika se popolnoma prilega strešnemu oknu in strehi. 

Prelistajte spletne brošure in kataloge izdelkov

Poiščite pravo rešitev ali idejo za vašo mansardo!

Prenavljate mansardni prostor ali zaprašeno podstrešje pa nimate idej, kako se tega lotiti? Pobrskajte po naših spletnih katalogih in zagotovo vam bomo pomagali do pravega navdiha za vaš dom. 

Poiščite ceno za svojo Zunanjo roleto SOFT

Navodila za vgradnjo

Datoteke PDF vsebujejo podrobna ilustrirana navodila, ki vas natančno vodijo skozi vsak korak postopka vgradnje. Za branje datotek PDF morate imeti v svojem računalniku nameščen program Acrobat Reader. Orodje je brezplačno in ga lahko brezplačno prenesete iz spletnega mesta Adobe.

VELUX Zunanja roleta SOFT - daljinsko upravljanje na solarni pogon

Morda vam bo všeč tudi...

Zunanja roleta ALU

VELUX zunanja roleta ALU predstavlja popolno zaščito pred vremenskimi pojavi in omogoča optimalne bivalne pogoje pod poševno streho. 

Zunanje mrežasto senčilo

Mrežasto senčilo nudi učinkovito zaščito pred direktnimi sončnimi žarki hkrati pa  omogoča razgled in svetlobo.