Ustvarjanje vašega najljubšega kotička

Če ustvarjate nove prostore na podstrešju ali prenavljate sedanje, imate vedno priložnost, da pridobite več dnevne svetlobe, dostopate do svežega zraka ter ustvarite prijetnejše vzdušje in čudovit razgled.

Kako?

Izberite rešitve strešnih oken VELUX (ali zamenjajte stara strešna okna s sodobnimi strešnimi okni VELUX) in že boste lahko uživali omenjene prednosti v prostorih ter obenem pridobili še boljše prezračevanje, energijsko učinkovitost, prihranili pri stroških ogrevanja in veliko več. 
Vsak prostor na podstrešju je lahko še svetlejši in bolj zdrav. In ko rečemo »vsak prostor«, čisto zares mislimo vsak prostor.

Kaj si želite ogledati?

Zakaj izbrati rešitve VELUX?

Preobrazba prostorov

Z našimi rešitvami za dnevno svetlobo imate večji bivalni prostor pod streho, dom pridobi na vrednosti, vaše počutje in doživljanje prostora pa se izboljšata brez primere.

Višja vrednost doma 

Lahko ste prepričani, da bo vaša naložba v rešitve z izdelki VELUX zvišala vrednost nepremičnine in se vam bogato poplačala.

Brezskrbnost v vašem domu

Z našim širokim izborom notranjih in zunanjih senčil, nadomestnimi deli ter popravili vam zagotavljamo, da boste prejeli najboljšo možno izkušnjo.

Na voljo smo vam za pomoč

Naša ekipa je predana zagotavljanju popolnega zadovoljstva od trenutka, ko se obrnete na nas, med svetovanjem in pri končni namestitvi / vgradnji izbranega izdelka VELUX.

Neomajna kakovost

Vaše potrebe nas usmerjajo. Od leta 1941 neprenehoma razvijamo in izpopolnjujemo naše izdelke ter jih izdelujemo tako, da so trajni.

Odgovorna izbira

Kakovost življenja lahko izboljšate s trajnostnimi rešitvami, ki so dobre tako za vas kot za planet.