Domača pisarna 

Verjamemo, da domače pisarne, ki so napolnjene z naravno svetlobo, spodbujajo produktivnost in ustvarjalnost. Svež zrak in dnevna svetloba nas lahko okrepčata in izboljšata splošno počutje v domu. Ko ju združimo, lahko preobrazita prostor tako, da ni samo funkcionalen, ampak tudi poživljajoč.

Ko imate pisarno na domu 

Večja količina dnevne svetlobe in svežega zraka v domu ima zelo velik vpliv na naše počutje. Ljudem, ki delajo od doma, pa pripomore k lažjemu učenju in boljši koncentraciji. 

Pomaknite se navzdol in raziščite vse, kar morate vedeti, da ustvarite produktivno delovno pisarno.

Če delate od doma že nekaj časa ali pa ste komaj začeli s tem načinom dela, boste v vsakem primeru lahko videli, kako boste bolj osredotočeni in produktivnejši, če domači pisarni dodate naravno svetlobo in kanček svežega zraka. Najboljši način za več dnevne svetlobe v domači pisarni so strešna okna VELUX. 

Več strešnih oken kot namestite, več dnevne svetlobe imate – tako preprosto je.

Domača pisarna – vaš delovni kotiček

Kje, kaj, kako?

Katera strešna okna naj kupite? S katero dodatno opremo? Katere kombinacije zagotavljajo največje udobje? Spoznajte svojo rešitev, izdelano po meri, v našem spletnem katalogu.

Kako obsežen je vaš projekt?

Povezani članki

Zakaj izbrati rešitve VELUX?

Preobrazba prostorov

Z našimi rešitvami za dnevno svetlobo imate večji bivalni prostor pod streho, dom pridobi na vrednosti, vaše počutje in doživljanje prostora pa se izboljšata brez primere.

Višja vrednost doma 

Lahko ste prepričani, da bo vaša naložba v rešitve z izdelki VELUX zvišala vrednost nepremičnine in se vam bogato poplačala.

Brezskrbnost v vašem domu

Z našim širokim izborom notranjih in zunanjih senčil, nadomestnimi deli ter popravili vam zagotavljamo, da boste prejeli najboljšo možno izkušnjo.

Na voljo smo vam za pomoč

Naša ekipa je predana zagotavljanju popolnega zadovoljstva od trenutka, ko se obrnete na nas, med svetovanjem in pri končni namestitvi / vgradnji izbranega izdelka VELUX.

Neomajna kakovost

Vaše potrebe nas usmerjajo. Od leta 1941 neprenehoma razvijamo in izpopolnjujemo naše izdelke ter jih izdelujemo tako, da so trajni.

Odgovorna izbira

Kakovost življenja lahko izboljšate s trajnostnimi rešitvami, ki so dobre tako za vas kot za planet.