Otroška soba

V otroški sobi je polno življenja, aktivnosti, zabave in smeha. Dodajte še več življenja v ta prostor in otrokom omogočite, da z našim izborom strešnih oken VELUX raziščejo prostrano zunanjost kar z okna. 

Zdravo življenje v otroštvu 

Naravna svetloba je dober vir vitaminov in tudi izboljša počutje, zato lahko zadovolji potrebe vaših otrok podnevi in ponoči. 

Pomaknite se navzdol in raziščite vse, kar morate vedeti, da ustvarite najboljšo otroško sobo.

Strešna okna ujamejo toplo svetlobo sonca in spustijo v prostor čist, svež zrak od zunaj ter tako otroško sobo spremenijo v popoln prostor za druženje in zabavo s prijatelji. Edino, kar je potrebno za svetlo otroško sobo in boljše počutje, so strešna okna VELUX. 

Več strešnih oken kot namestite, več dnevne svetlobe imate – tako preprosto je.

Otroška soba – oaza za vašega otroka

Kje, kaj, kako?

Katera strešna okna naj kupite? S katero dodatno opremo? Katere kombinacije zagotavljajo največje udobje? Spoznajte svojo rešitev, izdelano po meri, v našem spletnem katalogu.

Kako obsežen je vaš projekt?

Povezani članki

Zakaj izbrati rešitve VELUX?

Preobrazba prostorov

Z našimi rešitvami za dnevno svetlobo imate večji bivalni prostor pod streho, dom pridobi na vrednosti, vaše počutje in doživljanje prostora pa se izboljšata brez primere.

Višja vrednost doma 

Lahko ste prepričani, da bo vaša naložba v rešitve z izdelki VELUX zvišala vrednost nepremičnine in se vam bogato poplačala.

Brezskrbnost v vašem domu

Z našim širokim izborom notranjih in zunanjih senčil, nadomestnimi deli ter popravili vam zagotavljamo, da boste prejeli najboljšo možno izkušnjo.

Na voljo smo vam za pomoč

Naša ekipa je predana zagotavljanju popolnega zadovoljstva od trenutka, ko se obrnete na nas, med svetovanjem in pri končni namestitvi / vgradnji izbranega izdelka VELUX.

Neomajna kakovost

Vaše potrebe nas usmerjajo. Od leta 1941 neprenehoma razvijamo in izpopolnjujemo naše izdelke ter jih izdelujemo tako, da so trajni.

Odgovorna izbira

Kakovost življenja lahko izboljšate s trajnostnimi rešitvami, ki so dobre tako za vas kot za planet.