Hodnik 

Naj hodniki in stopnišča nikar niso zaviti v temo. Naravna svetloba pripomore, da stena ob stopnicah zasije in tako je stopnišče varnejše. 

Naravna svetloba v najmanjših prostorih 

Zaprti prostori, kot so predsobe ali hodniki, so lahko zaradi omejenega dostopa do naravne svetlobe temni in nevabljivi. Toda s strešnimi okni lahko dodate dovolj dnevne svetlobe, da vsak kotiček doma spremenite v nekaj posebnega. 

Pomaknite se navzdol in preberite, kako najbolje izkoristiti najmanjše prostore v domu. 

Vsak prostor si zasluži, da je dobro obsijan z naravno svetlobo. V vsaki hiši imamo območja, ki jih je malo težje osvetliti kot druga, še posebej z naravno svetlobo. Vključitev oken v načrt za kuhinjo, dnevno sobo ali spalnico je dokaj preprosto. Druga območja, kot je stopnišče, pralnica ali hodnik, pa so majhna in zaprta za dnevno svetlobo. Pa so res? 

Več strešnih oken kot namestite, več dnevne svetlobe imate – tako preprosto je.

Hodnik – obsijan dostop do podstrešja

Kje, kaj, kako?

Katera strešna okna naj kupite? S katero dodatno opremo? Katere kombinacije zagotavljajo največje udobje? Spoznajte svojo rešitev, izdelano po meri, v našem spletnem katalogu.

Kako obsežen je vaš projekt?

Povezani članki

Zakaj izbrati rešitve VELUX?

Preobrazba prostorov

Z našimi rešitvami za dnevno svetlobo imate večji bivalni prostor pod streho, dom pridobi na vrednosti, vaše počutje in doživljanje prostora pa se izboljšata brez primere.

Višja vrednost doma 

Lahko ste prepričani, da bo vaša naložba v rešitve z izdelki VELUX zvišala vrednost nepremičnine in se vam bogato poplačala.

Brezskrbnost v vašem domu

Z našim širokim izborom notranjih in zunanjih senčil, nadomestnimi deli ter popravili vam zagotavljamo, da boste prejeli najboljšo možno izkušnjo.

Na voljo smo vam za pomoč

Naša ekipa je predana zagotavljanju popolnega zadovoljstva od trenutka, ko se obrnete na nas, med svetovanjem in pri končni namestitvi / vgradnji izbranega izdelka VELUX.

Neomajna kakovost

Vaše potrebe nas usmerjajo. Od leta 1941 neprenehoma razvijamo in izpopolnjujemo naše izdelke ter jih izdelujemo tako, da so trajni.

Odgovorna izbira

Kakovost življenja lahko izboljšate s trajnostnimi rešitvami, ki so dobre tako za vas kot za planet.