Posebna ponudba: ob nakupu rolete VELUX ALU prejmete vgradnjo za 1 EUR. Ponudba velja do 5. julija 2024.Več informacij ➜

Roleta VELUX

Zunanja roleta ALU

Roleta VELUX

Vremenske vplive pustite zunaj –
z dobro izolacijo in
zmanjšanjem hrupa

Roleta VELUX

Optimalna tema
za dober spanec

Zunanja roleta ALU

Doživite popolno brezskrbnost z zunanjimi roletami VELUX - vašo najboljšo rešitev za popolno zaščito, kadarkoli jo potrebujete.

Od 425,78 €  z DDV

 • Znatno nižja notranja temperatura
 • Najbolj optimalna zatemnitev prostora
 • Učinkovita toplotna izolacija
 • Zvočna izolativnost v primeru dežja in toče
 • Zaščita strešnega okna proti vlomu
 • Električna/solarna različica z daljinskim upravljalnikom
 • 5 let garancije

Zunanja roleta VELUX izboljša toplotno izolacijske lastnosti strešnega okna pozimi in poleti. Omogoča najbolj optimalno zatemnitev prostora, ščiti strešno okno pred poškodbami, ki nastanejo v slabih vremenskih razmerah, zaduši zunanji hrup zaradi dežja in toče ter zagotavlja popolno zasebnost stanovalcem mansarde.

Ogled delovanja zunanje rolete ALU na električni in solarni pogon:

Zaščita pred vročino in daljinsko upravljanje - komplet, ki vam prinaša do 100 EUR prihranka!

Zagotovite si popolno udobje z izdelki VELUX:

 • Odlična zaščita pred vročino
 • Zatemnitev prostora podnevi in ponoči
 • Nadgradnja ročnega upravljanja z daljinskim upravljanjem na solarni pogon
 • Možnost naknadnega nakupa avtomatiziranega sistema VELUX ACTIVE za preprečevanje pregrevanja prostora in zagotavljanje zdrave notranje klime
 Nakup kompleta zunanje rolete ALU na solarni pogon (SSL) in seta za solarno upravljanje (KSX) vam prinaša do 100 EUR prihranka!

Barve

Na voljo v temno sivi barvi aluminija (standardno).


Zunanje rolete ALU tečejo po stranskih kanalih iz eloksiranega aluminija. Imajo tudi zgornji pokrov, ki je integriran z oknom in skrije roleto, kadar je ne uporabljate.


Na voljo so različni načini upravljanja

Za izbiro pravilnega upravljanja zunanje rolete  ALU morate upoštevati, kje imate postavljeno strešno okno in kako pogosto pričakujete, da boste nastavljali roleto. Rolete s solarnim in električnim pogonom imajo daljinsko upravljanje in so idealna izbira pri strešnih oknih VELUX izven dosega rok ali pri tistih, ki želijo svoj podstrešni prostor obogatiti z malo inovativnega prestiža.

Daljinsko upravljanje z električnim pogonom

Rolete z daljinskim upravljanjem in električnim pogonom se upravlja z enakim upravljalnim stikalom, ki je bil prvotno priložen vašemu strešnemu oknu VELUX. To je intuitivna rešitev, s katero svoja senčila zlahka upravljate na daljavo. Upravljalno stikalo namestite tam, kjer ga potrebujete. Upravljanje poteka po enosmerni brezžični komunikaciji iz katerega koli prostora.

Kaj pa če nimam elektrificiranega strešnega okna VELUX?  

Če nimate elektrificiranega strešnega okna VELUX, vendar želite dobiti senčilo z električnim pogonom, preizkusite krmilni sistem KUX 100. Z njim lahko uporabite senčila ali rolete VELUX z električnim pogonom na strešnih oknih z ročnim upravljanjem.

Krmilni sistem vključuje daljinski upravljalnik VELUX, s katerim postane senčilo ali roleta združljiva s tehnologijo io-homecontrol®.  

Solarno napajanje in brezžično upravljanje

Rolete z daljinskim upravljanjem in solarnim pogonom se upravlja z upravljalnim stikalom, ki je bil prvotno priložen vašemu elektrificiranemu strešnemu oknu. To je intuitivna rešitev, s katero svoja senčila zlahka upravljate na daljavo. Upravljalno stikalo namestite tam, kjer ga potrebujete. Upravljanje poteka po enosmerni brezžični komunikaciji. Senčilo lahko upravljate od koder koli v prostoru.
  

Baterija, ki se polni s sončno energijo, zadošča za do 600 premikov tudi če ni sončne svetlobe za polnjenje.

Poiščite ceno izbrane Zunanje rolete ALU

Navodila za vgradnjo

Datoteke PDF vsebujejo podrobna ilustrirana navodila, ki vas natančno vodijo skozi vsak korak postopka vgradnje. Za branje datotek PDF morate imeti v svojem računalniku nameščen program Acrobat Reader. Orodje je brezplačno in ga lahko brezplačno prenesete iz spletnega mesta Adobe.