Roleta VELUX

Zunanja roleta ALU

Roleta VELUX

Vremenske vplive pustite zunaj –
z dobro izolacijo in
zmanjšanjem hrupa

Roleta VELUX

Optimalna tema
za dober spanec

Zunanja roleta ALU

Od 425,78 €  z DDV

Popolna zaščita proti vremenskim vplivom in zunanjemu hrupu


Priporočeno za vrsto prostora:

  • Učinkovita zaščita proti pregrevanju
  • Optimalna zatemnitev prostora
  • Izboljšana izolativnost
  • Zmanjšanje hrupa
  • Zmanjšanje kondenza

Zunanja roleta ALU je kot nalašč za vsako podnebje ali letni čas, saj prepreči pregrevanje prostora poleti, ohranja toploto pozimi in omogoča popolno zatemnitev prostora v vsakem trenutku dneva. 


Ogled delovanja zunanje rolete ALU na električni in solarni pogon:

 

Zaščita pred vročino in daljinsko upravljanje - komplet, ki vam prinaša 90 EUR prihranka!

Zagotovite si popolno udobje z izdelki VELUX:

  • Odlična zaščita pred vročino
  • Zatemnitev prostora podnevi in ponoči
  • Nadgradnja ročnega upravljanja z daljinskim upravljanjem na solarni pogon
  • Možnost naknadnega nakupa avtomatiziranega sistema VELUX ACTIVE za preprečevanje pregrevanja prostora in zagotavljanje zdrave notranje klime
  Nakup kompleta zunanje rolete ALU na solarni pogon (SSL) in seta za solarno upravljanje (KSX) vam prinaša 90 EUR prihranka!

Barve

Na voljo v temno sivi barvi aluminija (standardno).


Zunanje rolete ALU tečejo po stranskih kanalih iz eloksiranega aluminija. Imajo tudi zgornji pokrov, ki je integriran z oknom in skrije roleto, kadar je ne uporabljate.


Na voljo so različni načini upravljanja

Za izbiro pravilnega upravljanja zunanje rolete  ALU morate upoštevati, kje imate postavljeno strešno okno in kako pogosto pričakujete, da boste nastavljali roleto. Rolete s solarnim in električnim pogonom imajo daljinsko upravljanje in so idealna izbira pri strešnih oknih VELUX izven dosega rok ali pri tistih, ki želijo svoj podstrešni prostor obogatiti z malo inovativnega prestiža.

Daljinsko upravljanje z električnim pogonom

Rolete z daljinskim upravljanjem in električnim pogonom se upravlja z enakim upravljalnim stikalom VELUX INTEGRA®, ki je bil prvotno priložen vašemu strešnemu oknu VELUX INTEGRA®. To je intuitivna rešitev, s katero svoja senčila zlahka upravljate na daljavo. Upravljalno stikalo VELUX INTEGRA® namestite tam, kjer ga potrebujete. Upravljanje poteka po enosmerni brezžični komunikaciji iz katerega koli prostora.


Senčilo lahko po potrebi dvigate in spuščate tudi ročno.  

Kaj pa če nimam strešnega okna z električnim pogonom VELUX INTEGRA®?  

Če nimate strešnega okna z električnim pogonom VELUX INTEGRA®, vendar želite dobiti senčilo z električnim pogonom, preizkusite krmilni sistem KUX 100. Z njim lahko uporabite senčila ali rolete VELUX z električnim pogonom na strešnih oknih z ročnim upravljanjem.

Krmilni sistem vključuje daljinski upravljalnik VELUX, s katerim postane senčilo ali roleta združljiva s tehnologijo io-homecontrol®.  

Solarno napajanje in brezžično upravljanje

Rolete z daljinskim upravljanjem in solarnim pogonom se upravlja z upravljalnim stikalom VELUX INTEGRA®, ki je bil prvotno priložen vašemu strešnemu oknu VELUX INTEGRA®. To je intuitivna rešitev, s katero svoja senčila zlahka upravljate na daljavo. Upravljalno stikalo VELUX INTEGRA® namestite tam, kjer ga potrebujete. Upravljanje poteka po enosmerni brezžični komunikaciji. Senčilo lahko upravljate od koder koli v prostoru.
  

Senčila s solarnim pogonom lahko po potrebi upravljate tudi ročno. Baterija, ki se polni s sončno energijo, zadošča za do 600 premikov tudi če ni sončne svetlobe za polnjenje.

Poiščite ceno izbrane Zunanje rolete ALU

Navodila za vgradnjo