Kombinirajte strešna okna za več svetlobe

Vgradnja več strešnih oken skupaj vam prinese več svetlobe in lepši razgled. Glede na potrebe lahko kombinirate klasična in panoramska strešna okna ter dodatne spodnje elemente. Za enostavnejše odpiranje lahko dodate daljinsko upravljanje.

Kombinacije strešnih oken
Več možnosti

Strešna okna lahko vgradite v različne kombinacije za več svetlobe v mansardi. Izbirate lahko med vsemi modeli strešnih oken v klasični ali panoramski izvedbi. Za več udobja lahko izberete daljinsko upravljana strešna okna. Več strešnih oken VELUX prostore napolni s čudovito dnevno svetlobo in enkratnim občutkom gibanja na prostem. Z združevanjem strešnih oken VELUX lahko svoj dom obogatite z enkratnim panoramskim razgledom in veliko naravne svetlobe ter mu tako zagotovite svoj edinstven značaj.

Vodoravna kombinacija

Za še več dnevne svetlobe lahko vgradite dve strešni okni VELUX drugo ob drugem. Kombinacija dveh ali več oken je idealen način, da odprete svojo mansardo. Izberete lahko klasična lai panoramska strešna okna. Klasična strešna okna z zgornjim odpiranjem imajo zgornjo loputo za upravljanje, tako da so zelo preprosta za uporabo, tudi če je pod njimi pohištvo. Panoramska strešna okna s spodnjim odpiranjem zagotavljajo lep razgled.

Vertikalna kombinacija

Vgradite lahko tudi dve strešni okni VELUX drugo nad drugim, kar pošlje dnevno svetlobo v globino prostora ter napolni s čudovito dnevno svetlobo in občutkom gibanja na prostem. Če si želite popolnega udobja ali če so vaša strešna okna VELUX izven dosega rok, je pravi odgovor strešno okno VELUX INTEGRA®z daljinskim upravljanjem. Vsa okna in pribor (kot so senčila ter rolete) lahko upravljate od kjerkoli v hiši.

Četvorček

Kombinacija štirih strešnih oken VELUX, lahko spremenijo vsak prostor. Če si želite popolnega udobja in so vaša strešna okna VELUX izven dosega rok, je pravi odgovor strešno okno VELUX INTEGRA® z daljinskim upravljanjem. Vsa okna in pribor (kot so senčila ter rolete) lahko upravljate od kjerkoli v hiši.

Dodatna spodnja okna
Več možnosti

Spodnji fiksni elementi

Dodatni spodnji elementi povečajo razgled na okolico. Prostoru v mansardi dodajo unikaten značaj in veliko naravne svetlobe. Na voljo so v leseni in plastificirani izvedbi.

GIL

Lesen fiksni strešni element, ki se vgradi pod strešna okna GGL, GPL. Narejen je iz lepljencev bora brez vidnih dolžinskih spojev, z dodanimi elementi iz ekspandiranega polistirena (EPS). Lahko se vgradi v strehe z naklonom od 15° do 90°.GIU

Plastificiran fiksni strešni element, ki se vgradi pod strešna okna GGU, GPU. Narejen je iz lepljencev bora oblit z belim poliuretanom in ne potrebuje vzdrževanja. Lahko se vgradi v strehe z naklonom od 15° do 90°.Spodnji vertikalni elementi

Dodatni vertikalni elementi omogočijo razgled na okolico pri mansardah z visokim parapetom. Na voljo so v leseni in plastificirani izvedbi. Lesena izvedba se lahko odpira na ventus, plastificiran element je fiksen. 

VFE

Lesen vertikalni element VFE za vgradnjo pod strešna okna GGL, GPL je mogoče odpreti navznoter z ročajem na vrhu (ventus). Narejen je iz lepljencev bora, brez vidnih dolžinskih spojev. Vgradnja je mogoča samo v kombinaciji s strešnimi okni VELUX, ki so vgrajena v naklonu med 15° in 55°.

 

VIU

Plastificiran vertikalni fiksni element VIU za vgradnjo pod strešna okna GGU, GPU je narejen iz lepljencev bora in oblit z belim poliuretanom. Ne potrebuje dodatnega vzdrževanja, obriše se ga samo z vlažno krpo. Vgradnja je mogoča samo v kombinaciji s strešnimi okni VELUX, ki so vgrajena v naklonu med 15° in 55°.Izberite dodatne okenske elemente z isto notranjo obdelavo in zunanjim materialom kot strešno okno nad njimi. 

Vsa strešna okna VELUX imajo zunanje profile iz sivega aluminija. Izberete lahko tudi druge materiale.

Strešna okna VELUX imajo standardno nizkoenergijsko zasteklitev s kaljenim zunanjim steklom za zaščito pred vremenskimi vplivi in lepljenim notranjim steklom. Na voljo pa so tudi druge zasteklitve.

Prednosti

Potrebujete ponudbo?