Elektrificirana/solarna strešna okna - panoramska

Price

Dobrodošli v svet enostavnega upravljanja strešnih oken. Ta strešna okna združujejo panoramski razgled, priročno elektronsko upravljanje in, če je potrebno, ročno upravljanje. Ustvarjajo tudi občutek bivanja na balkonu, ki vaš prostor zapolni z naravno dnevno svetlobo.

Prednosti

  • Preprosto odpiranje pod kotom 45° ponuja čudovit panoramski razgled
  • Brez nevarnosti pred vdorom dežja v notranje prostore – vgrajeni dežni senzor zapre vaša okna
  • Zagotovite si upravljanje s pametno aplikacijo in senzorji z dodajanjem sistema VELUX ACTIVE with NETATMO
 
Poiščite izvajalca


Dodajte pametno upravljanje notranje klime svojim strešnim oknom

VELUX ACTIVE with NETATMO za uravnavanje notranje klime samodejno ustvarja bolj zdravo notranjo klimo v vašem domu. Senzorji merijo temperaturo, raven CO2 in vlago ter v skladu s tem upravljajo elektrificirana/solarna strešna okna, notranja senčila in zunanja senčila VELUX.

Podrobnosti o izdelku

Poliuretan

Vaše elektrificirano/solarno strešno okno GPU

Za strešna okna VELUX so na voljo različne obloge, zasteklitve in možnosti delovanja. Za nadaljnje informacije kliknite ustrezen razdelek na nasprotni strani

Notranjost
Zunanjost
Zasteklitev

Poiščite navdih in podrobnosti v naših brošurah

Naravna svetloba

Pomembne informacije o pomenu naravne svetlobe za življenje.

Podstrešje

Na kaj biti pozoren, če si na podstrešju postavljate spalne prostore.

Notranja oprema

Odlične ideje, ki jih je vredno upoštevati, ko se odločate za prenovo doma.

Za strokovnjake

Ste monter, arhitekt ali dobavitelj? Odprite razdelek za strokovnjake, kjer lahko najdete orodja in informacije o risbah prerezov, tehnične podrobnosti, navodila za montažo, oznako CE, informacije o tem, kako lahko postanete monter s potrdilom podjetja VELUX, in veliko več.

Na tej strani boste našli PDF dokumente s točnimi tehničnimi specifikacijami za izdelke VELUX. Dokumenti so v angleškem jeziku.

Na tej strani boste našli navodila za vgradnjo izdelkov VELUX. V kolikor potrebujete še kaj, nam sporočite na velux@velux.si.

Dodajte izdelke VELUX, vključno s strešnimi okni in okni za ravno streho v vaš ArchiCAD 3D model

Morda vas zanima tudi ...

Senčilo Siesta

Senčilo Siesta je dealno za spalnice in otroške sobe, kjer potrebujete popoln nadzor nad vdorom svetlobe, za zagotovitev dobrega spanca ali počitka med dnevom. 

Zunanje mrežasto senčilo

 Zunanje mrežasto senčilo nudi zaščito pred vročino in zaustavi sončno toploto do 70%, hkrati pa ne preprečuje pogleda na okolico. 

Komarnik

Komarnik vam omogoča uživanje na svežem zraku, brez žuželk. Je enostaven za upravljanje in ustreza vsakemu strešnemu oknu VELUX. Komarnik se vgradi na notranjo stran obloge, ki ga raztegnete čez okensko odprtino, ko ga potrebujete.