Kuhinja 

Predstavljajte si, da se prebudite ob naravni dnevni svetlobi, ki od zunaj sije v prostor. Sonce odene vašo kuhinjo v nežno svetlobo, medtem ko kuhate jutranjo kavo in pripravljate zajtrk. Uživajte v ambientu med branjem časopisa in se pripravite na začetek dneva, polnega energije. 

Čas je za izboljšavo kuhinje 

Tako je, kuhinja je eden najpomembnejših prostorov v domu. Verjetno je v njej bilo pripravljenih že veliko obrokov, opravljenih številno pogovorov in počiščenega ogromno nereda. Zakaj ji ne bi torej podarili izboljšano zasnovo, ki si jo zasluži? 

Pomaknite se navzdol in preberite, kako lahko kuhate ob dnevni svetlobi. 

Nekateri naši najljubši spomini so iz časa, preživetega v kuhinji: učenje babičinih starih receptov, norenje ob peki tort z otroki, zbiranje s prijatelji in družino za praznike – to je samo nekaj primerov. Kuhinja je zares eden najpomembnejših prostorov v hiši za vas in družino, zato si zasluži najboljše, od aparatov do osvetlitve – tako je, tudi osvetlitve. 

Več strešnih oken kot namestite, več dnevne svetlobe imate – tako preprosto je.

Kuhinja – prostor za druženje

Kje, kaj, kako?

Katera strešna okna naj kupite? S katero dodatno opremo? Katere kombinacije zagotavljajo največje udobje? Spoznajte svojo rešitev, izdelano po meri, v našem spletnem katalogu.

Kako obsežen je vaš projekt?

Povezani članki

Zakaj izbrati rešitve VELUX?

Preobrazba prostorov

Z našimi rešitvami za dnevno svetlobo imate večji bivalni prostor pod streho, dom pridobi na vrednosti, vaše počutje in doživljanje prostora pa se izboljšata brez primere.

Višja vrednost doma 

Lahko ste prepričani, da bo vaša naložba v rešitve z izdelki VELUX zvišala vrednost nepremičnine in se vam bogato poplačala.

Brezskrbnost v vašem domu

Z našim širokim izborom notranjih in zunanjih senčil, nadomestnimi deli ter popravili vam zagotavljamo, da boste prejeli najboljšo možno izkušnjo.

Na voljo smo vam za pomoč

Naša ekipa je predana zagotavljanju popolnega zadovoljstva od trenutka, ko se obrnete na nas, med svetovanjem in pri končni namestitvi / vgradnji izbranega izdelka VELUX.

Neomajna kakovost

Vaše potrebe nas usmerjajo. Od leta 1941 neprenehoma razvijamo in izpopolnjujemo naše izdelke ter jih izdelujemo tako, da so trajni.

Odgovorna izbira

Kakovost življenja lahko izboljšate s trajnostnimi rešitvami, ki so dobre tako za vas kot za planet.