Upravljanje pametnega doma

Večnamensko brezžično stikalo VELUX

Preprosto upravljanje vseh elektrificiranih/solarnih izdelkov VELUX na dosegu roke.
večnamensko brezžično stikalo (KLR 300)
Če imate večnamensko brezžično stikalo VELUX, morate samo poseči po daljinskem upravljalniku, da prevzamete nadzor nad udobjem doma. Večnamensko brezžično stikalo VELUX prinaša občutek popolnega udobja, saj so z njim vsa elektrificirana/solarna strešna okna ter notranja in zunanja senčila vedno na dosegu roke. 

Imejte popoln nadzor nad svežim zrakom in dnevno svetlobo

Zjutraj zaprite zunanja senčila na vaših strešnih oknih, da se prebudite skupaj s soncem. Odprite strešna okna, da spustite v vaš prostor svež zrak. Če želite uživate v družinskem filmskem večeru, si namestite notranja senčila za popolno udobje. Vse našteto lahko opravite samo z enim daljinskim upravljalnikom. Povedano drugače: večnamensko brezžično stikalo VELUX vam omogoča, da vsak elektrificiran/solarni izdelek VELUX, ki ga že imate, še bolj izkoristite.

Upravljanje

Preprosto upravljanje vseh elektrificiranih/solarnih izdelkov na dosegu roke.

Preprostost

En intuitiven daljinski upravljalnik, ki vsakomur omogoča preprosto uporabo.

Udobje

Izboljšajte udobje vašega doma z enim daljinskim upravljalnikom.

Začetek je povsem preprost 

Za namestitev sistema z večnamenskim brezžičnim stikalom VELUX ne potrebujete tehničnega znanja. Preprosto sledite navodilom za namestitev, ki so priložena v embalaži. Na voljo pa so tudi na naši spletni strani, kjer so predstavljeni vsi potrebni koraki namestitve.

Prilagajajte dnevno svetlobo in svež zrak, kot vam ustreza
Večnamensko brezžično stikalo VELUX omogoča upravljanje vseh elektrificiranih/solarnih strešnih oken ter notranjih in zunanjih senčil na enem mestu. Zaradi intuitivne in preproste zasnove lahko stikalo uporabljajo vsi člani gospodinjstva.

Prezračevanje na poti

S 15-minutnim časovnikom za prezračevanje lahko prezračite sobo -  ni vam potrebno skrbeti, da boste pozabiti zapreti strešno okno, saj bo sistem z večnamenskim brezžičnim stikalom VELUX to storil namesto vas.

Stikalo -zbudi se!

Sistem z večnamenskim brezžičnim stikalom VELUX ima za vklop zaslona vgrajene senzorje bližine. Samo postavite se predenj in se bo aktiviral.

Preprosto za vsakogar

Večnamensko brezžično stikalo VELUX vsakomur olajša upravljanje elektrificiranih/solarnih strešnih oken in notranjih ali zunanjih senčil. In to z enim samim dotikom.

Združite izdelke VELUX

Združite vse svoje elektrificirane/solarne izdelke VELUX in jih upravljajte skupaj ali posamezno, kakor vam pač ustreza.