Seminar
Seminar

Seminarji za izvajalce

Vsako leto organiziramo brezplačne seminarje za izvajalce (krovce in monterje), kjer z vami delimo znanje in izkušnje, vse od osnov vgrajevanja strešnih oken do naprednejših tehnik vgrajevanja kombinacij oken, elektrifikacije itd. Vsebine seminarjev prilagajamo potrebam na trgu, organiziramo pa tudi izobraževanja po meri, ki so povsem prilagojena vašim željam. Seminarji potekajo v našem trening centru v IOC Trzin, predhodna prijava nanje pa je obvezna. Preverite razpisane termine aktualnih izobraževanj:

1. ZAČETNI SEMINAR je namenjen vsem, ki se še nikoli niste srečali z vgradnjo strešnih oken in bi se radi to naučili. Spoznali boste osnove vgradnje strešnih oken VELUX. Za malico bo poskrbljeno.

2. NADALJEVALNI SEMINAR je namenjen vsem, ki ste se že udeležili naših seminarjev in želite nadgraditi znanje o izdelkih VELUX. Predstavili vam bomo vgradnjo elektrificiranih/solarnih senčil,  zunanjih rolet in elektromotorja, priklop krmilne enote na električni pogon, vgradnjo različnih kombinacij strešnih oken (nov izdelek: nastavljivo vmesno korito), osnovne informacije o odvodu dima in toplote idr., predstavili pa vam bomo tudi vse novosti. Za malico bo poskrbljeno.

3. SVETOVALNI SEMINAR je namenjen za vodje podjetij in vse tiste, ki dnevno svetujete strankam na objektu/po telefonu in jim pripravljate ponudbe. Predstavili vam bomo vse novosti, spoznali pa boste tudi kako z izdelki VELUX zaslužiti več. Po seminarju organiziramo skupno kosilo. 

Aktualni termini seminarjev

Trenutno ni razpisanih novih terminov za seminarje, kljub temu pa jih organiziramo čez celo leto glede na potrebe na trgu. Če želite, da za vas in vaše zaposlene organiziramo individualni brezplačni seminar, nas prosim kontaktirajte oz. oddajte prijavo na spletnem obrazcu (kliknite spodnji rdeč gumb). Vsebino vsakega posameznega seminarja bomo popolnoma prilagodili vašim izkušnjam, željam in potrebam. Najmanjše število udeležencev posameznega seminarja je 5, največje pa 10. Vsi seminarji potekajo od 9:00 do 12:30 na sedežu podjetja VELUX Slovenija d.o.o. (Ljubljanska cesta 51a, 1236 Trzin).

Kliknite na spodnji rdeč gumb in oddajte prijavo!

Seminar

Seminarji za trgovce

Seminarji za trgovce potekajo v pomladnem času. Namenjeni so trgovcem, ki želijo povečati znanje o izdelkih VELUX za dobro svetovanje kupcem. Seminarji so za trgovce brezplačni.

seminar

Izobraževanja za arhitekte

Po potrebi organiziramo specialne seminarje in webinarje za stroko o osvetlitvi, posebnih programih in načrtovanju v mansardi. V kolikor vas zanima kakšna tematika nas kontaktirajte preko elektronskega naslova: velux@velux.si ali nas pokličite na številko: 01 724 68 68 .