Seminar
Seminar

Seminarji

Izvajamo izobraževalne seminarje za vse, ki se pri svojem delu srečujete z izdelki VELUX. Od načrtovanja osvetlitve, izbora pravilnih izdelkov in vgradnje.

Osnovni seminar

Seminarji za izvajalce

V začetku leta organiziramo brezplačne seminarje za izvajalce - zavedanje po potrebi takega izobraževanja je vse večje, saj je trg vedno bolj zahteven, spremembe pa konstantne. V podjetju VELUX Slovenija se trudimo, da ustrežemo prav vsem strokovnim zahtevam. Velik interes nam daje energijo, da pripravimo še bolj zanimiva in strokovna izobraževanja. 


1. OSNOVNI SEMINAR
Namenjen je predvsem spoznavanju izdelkov VELUX in njihovi vgradnji.  Spoznali boste izdelke, novosti pri izdelkih, montažo različnih tipov strešnih oken v različne strešne kritine, montažo rolet, ostalih senčil in izolacijskega seta BDX, ki omogoča hitrejšo in varnejšo vgradnjo ter montažo elektrificiranega strešnega okna. Malo teorije in precej več praktičnega dela s fizično vgradnjo v streho. Vabljeni predvsem tisti, ki na tem seminarju še niste bili, novozaposleni ali pa je od zadnjega obiska seminarja VELUX preteklo že nekaj let. 

2. SVETOVALNI SEMINAR
Namenjen je vsem izvajalcem,  ki ste dnevno v stiku s strankami, svetujete na objektih in izvajate vgradnje.  Predstavili vam bomo novosti pri izdelkih in podrobneje predstavili izdelke VELUX. Predstavili vam bomo novosti in posebne izdelke, kot so izdelki za ravno streho, zasteklitve, ki ustrezajo razpisom EKO Sklada, novosti na področju električne opreme (novo daljinsko stikalo) idr. Vabljeni torej vsi, ki se z izdelki VELUX srečujete pogosto in želite strankam svetovati kako urediti odlično mansardo. 

Vsi tisti, ki še nimate izkušenj z vgradnjo izdelkov VELUX oz. svetovanjem in vas zanima poslovno sodelovanje z nami, nam lahko pišete na velux@velux.si.

Seminar

Seminarji za trgovce

Seminarji za trgovce potekajo v pomladnem času. Namenjeni so trgovcem, ki želijo povečati znanje o izdelkih VELUX za dobro svetovanje kupcem. Seminarji so za trgovce brezplačni.

seminar

Izobraževanja za arhitekte

Po potrebi organiziramo specialne seminarje in webinarje za stroko o osvetlitvi, posebnih programih in načrtovanju v mansardi. V kolikor vas zanima kakšna tematika nas kontaktirajte preko elektronskega naslova: velux@velux.si ali nas pokličite na številko: 01 724 68 68 .