Seminar
Seminar

Seminarji

Izvajamo izobraževalne seminarje za vse, ki se pri svojem delu srečujete z izdelki VELUX. Od načrtovanja osvetlitve, izbora pravilnih izdelkov in vgradnje.

Osnovni seminar

Seminarji za izvajalce

V januarju in februarju na naši lokaciji potekajo seminarji za izvajalce. Zavedanje po potrebi takega izobraževanja je vse večje, saj je trg vedno bolj zahteven, spremembe pa konstantne. V podjetju VELUX Slovenija se trudimo, da ustrežemo prav vsem strokovnim zahtevam. Velik interes nam daje energijo, da pripravimo še bolj zanimiva in strokovna izobraževanja. 

 

1. OSNOVNI SEMINAR
Namenjen je predvsem spoznavanju izdelkov VELUX in njihovi vgradnji.  Spoznali boste novosti pri izdelkih za leto 2019, montažo različnih tipov strešnih oken v različne strešne kritine, montažo rolet, ostalih senčil in izolacijskega seta BDX, ki omogoča hitrejšo in varnejšo vgradnjo ter montažo elektrificiranega strešnega okna INTEGRA. Malo teorije in precej več praktičnega dela s fizično vgradnjo v streho. Vabljeni predvsem tisti, ki na tem seminarju še niste bili, novozaposleni, ali pa je od zadnjega obiska seminarja VELUX preteklo že dve leti. Vsak udeleženec prejme tudi potrdilo o udeležbi na seminarju.Prijava na seminar (vgradni)

Izpolni
*
*
*
*
*
Soglasje
*
Izberi datum/e in vpiši število udeležencev (npr.: 2)
Prebral/a sem in razumem Izjavo o zaupnosti.
Seminar

Seminarji za trgovce

Seminarji za trgovce potekajo v pomladnem času. Namenjeni so trgovcem, ki želijo povečati znanje o izdelkih VELUX za dobro svetovanje kupcem. Seminarji so za trgovce brezplačni.

seminar

Izobraževanja za arhitekte

Po potrebi organiziramo specialne seminarje in webinarje za stroko o osvetlitvi, posebnih programih in načrtovanju v mansardi. V kolikor vas zanima kakšna tematika izpolnite spodnji obrazec in vas bomo kontaktirali.

ArhitektSeminar

Izpolnite spodnje podatke in nam sporočite katera tematika vas zanima.
*
*
*
*
*
*
Soglasje
*
Prebral/a sem in razumem Izjavo o zaupnosti.