Seminar
Seminar

Seminarji

Izvajamo izobraževalne seminarje za vse, ki se pri svojem delu srečujete z izdelki VELUX. Od načrtovanja osvetlitve, izbora pravilnih izdelkov in vgradnje.

Osnovni seminar

Seminarji za izvajalce

Tekom celega cela organiziramo brezplačne seminarje za izvajalce - zavedanje po potrebi takega izobraževanja je vse večje, saj je trg vedno bolj zahteven, spremembe pa konstantne. V podjetju VELUX Slovenija se trudimo, da ustrežemo prav vsem strokovnim zahtevam. Velik interes nam daje energijo, da pripravimo še bolj zanimiva in strokovna izobraževanja. 

 

1. ZAČETNI SEMINAR

Namenjen je vsem, ki se še nikoli niste srečali z vgradnjo strešnih oken. Udeleženci seminarja boste spoznali osnove vgradnje strešnih oken VELUX.

 2. OSNOVNI SEMINAR

Namenjen je predvsem spoznavanju izdelkov VELUX in njihovi vgradnji.  Spoznali boste naše izdelke in novosti, vgradnjo različnih tipov strešnih oken v različne strešne kritine, vgradnjo rolet in ostalih senčil,  izolacijskega seta BDX, ki omogoča hitrejšo in varnejšo vgradnjo ter vgradnjo elektrificiranega strešnega okna. Malo teorije in veliko praktičnega dela s fizično vgradnjo izdelkov v streho. Vabljeni predvsem tisti, ki na tem seminarju še niste bili, novozaposleni ali pa je od zadnjega obiska seminarja VELUX preteklo že nekaj let. 

 3. SVETOVALNI SEMINAR

Namenjen je vsem izvajalcem,  ki ste dnevno v stiku s strankami, svetujete na objektih in izvajate vgradnje izdelkov VELUX.  Predstavili vam bomo novosti in posebne izdelke, kot so izdelki za ravno streho, zasteklitve, ki ustrezajo razpisom EKO Sklada, novosti na področju električne opreme (novo daljinsko stikalo) idr. Vabljeni torej vsi, ki se z izdelki VELUX srečujete pogosto in želite strankam svetovati kako urediti odlično mansardo. 

 Za vse dodatne informacije nam pišete na velux@velux.si.

Seminar

Seminarji za trgovce

Seminarji za trgovce potekajo v pomladnem času. Namenjeni so trgovcem, ki želijo povečati znanje o izdelkih VELUX za dobro svetovanje kupcem. Seminarji so za trgovce brezplačni.

seminar

Izobraževanja za arhitekte

Po potrebi organiziramo specialne seminarje in webinarje za stroko o osvetlitvi, posebnih programih in načrtovanju v mansardi. V kolikor vas zanima kakšna tematika nas kontaktirajte preko elektronskega naslova: velux@velux.si ali nas pokličite na številko: 01 724 68 68 .