Je čas za igro in je čas za sanje

Otroška kolekcija VELUX, modro nebo, ikona
Prikaz galerije

DKL--, DFD--

Otroška kolekcija senčil

Od 119,56 z DDV

Največje dogodivščine se začnejo z dobrim spancem. Otroška kolekcija senčil VELUX je na voljo v navdihujočih in zabavnih dizajnih, primernih za otroške sobe. Zasnovana so za popolno prileganje in enostavno namestitev, brez merjenja ali rezanja. Na voljo kot Siesta senčilo ali kombinacija Siesta + plise senčilo.

  • Varen dizajn brez vrvic.
  • ® S certifikatom OEKO-TEX in zajamčeno brez škodljivih snovi.
  • Na voljo z belimi ali brušenimi aluminijastimi stranskimi vodili.
  • Zatemnite prostor ali zmehčajte vpadajočo svetlobo, če senčilo Siesta kombinirate z belimi plise senčili (1016).

Morda vam bo všeč tudi

Zunanja mehka senčila VELUX za zaščito pred vročino
Zaščita pred mrčesom VELUX

Kakršen koli je že vaš slog – za vas imamo primerno senčilo


Senčila otroške kolekcije VELUX so na voljo v 9 zabavnih motivih, ki vam zagotovijo najboljšo stopnjo zatemnitve na trgu. Omogočajo najbolj optimalno zatemnitev – ne glede na barvo senčila.

Motivi otroške kolekcije so na voljo kot Siesta senčila za najbolj optimalno zatemnitev ali kot kombinacija Siesta + plise senčilo.

Na voljo z belimi ali aluminijastimi stranskimi vodili

Siesta senčila VELUX, aluminijasta stranska vodila
Siesta senčila VELUX, bela stranska vodila

Izbirajte med belimi ali brušenimi aluminijastimi stranskimi vodili. Bela stranska vodila se popolnoma prilegajo vašim belim strešnim oknom VELUX.

Ročno upravljanje: 


VELUX otroška kolekcija z ročnim upravljanjem ponuja pameten in diskreten sistem ročice za odpiranje, ki vam omogoča udobno nastavitev senčila. Senčila se gladko nastavlja in jih je mogoče poziocionirati kjer koli na oknu.

Kombinacija VELUX otroške kolekcije + plise senčila za popolno zatemnitev ima dve ročici za odpiranje, ki ju je mogoče neodvisno prilagajati – čeprav sta obe senčili povezani: prva ročica za odpiranje je nameščena med senčiloma, druga pa na dnu plise tkanine. Tako je enostavno nadzirate, koliko vpadajoče svetlobe naj se zastre, koliko razprši in koliko naravne svetlobe naj preide v prostor. Preprosto uporabite ročice za odpiranje za dviganje ali spuščanje po svojih željah.

Siesta senčila VELUX z ročnim upravljanjem

Poiščite ceno VELUX Otroškega senčila 

Preprosta montaža


V 15 minutah namestite svoja originalna senčila VELUX

Namestitev senčil VELUX ne zahteva merjenja, obrezovanja, rezanja ali uporabe dodatnih orodij. Izdelana so za popolno prileganje – vse, kar potrebujete, je vključeno v paket senčil. Vaša okna VELUX imajo vnaprej nameščene nosilce za senčila. Preprosto kliknite na originalno senčilo VELUX in dodajte vnaprej nameščena stranska vodila.

Navodila za montažo

Datoteke PDF vsebujejo podrobna nazorna navodila, ki vas skrbno vodijo skozi vsak posamezen korak postopka montaže. Za ogled datotek PDF morate imeti v računalniku nameščen program Acrobat Reader. Program je brezplačen in ga lahko prenesete s spletnega mestaAdobe .

Siesta VELUX z ročnim upravljanjem
Siesta + plise  VELUX z ročnim upravljanjem