Oglejte si vgradnjo

1
Originalne obrobe
VELUX
Sekundarni priklop BFX
Žlebič za odvod
vode
Izolacijski okvir
BDX
Parna zapora
BBX
Natančna prilagoditev
meram okna in popolna
povezava s
strešnim materialom
Sekundarni priklop
zagotavlja neprepustno
zatesnitev med strešnim
oknom in obrobo.
Žlebič za
odvajanje vode
zagotavlja zanesljivo
odvajanje vode
nad oknom.

Izolacijski okvir
izboljša izolativnost in olajša pritrditev na strešno konstrukcijo.
Parna zapora
preprečuje vstop toplega in vlažnega zraka v izolacijo.
 

Obrobe

Zunanji vgradni set BDX

Za povečano toplotno izolativnost in vodotesnost priporočamo naš zunanji vgradni set BDX. Komplet za izolacijo vključuje vse, kar potrebujete za okno, ki je zatesnjeno varno pred vremenskimi vplivi: izolacijski okvir, sekundarni priklop in drenažni žlebič

Izolacijski okvir zmanjšuje toplotne izgube z odpravo toplotnih mostov med oknom in strešnim materialom. Sekundarni priklop oblikuje učinkovito tesnilo med oknom in sekundarno kritino ter tako ščiti izolacijo okoli okna. Drenažni žlebič nad oknom odvaja vodo, ki teče navzdol po sekundarni kritini.

10-letna garancija

Za strešna okna VELUX, ki so vgrajena skupaj z zunanjim vgradnim setom BDX, VELUX Slovenija zagotavlja 10 let garancije.

Parna zapora BBX

Parna zapora BBX je narejena tako, da ustreza vaši velikosti okna in zagotavlja odlično zračno in parno zaporo. BBX je namenjen preprečevanju kondenzaciji v izolaciji in konstrukcijskim poškodbam. Preprečuje vdor toplega in vlažnega zraka. Folija je narejena iz enega kosa, varjenih vogalov ter z gumijastimi tesnili, ki zagotavljajo 100% zaščito. BBX omogoča zrakotesno izvedbo stika folije z okenskim okvirjem ter s tem pripomore k energijsko učinkoviti gradnji.