Dnevna soba 

Prostor, v katerem preživite večino svojega časa, bi moral biti prostor, ki vam zagotavlja največ udobja. Vdahnite življenje dnevni sobi z naravno svetlobo in svežim zrakom od zgoraj ter ustvarite boljše notranje okolje. Strešna okna dnevno sobo odenejo v posebno svetlobo, ki njeno opremo obarva in poživi. 

Prostor, v katerem bivamo 

Dnevna svetloba se nenehno spreminja. Naravna svetloba, ki sije v prostor, čez dan spreminja lego. Samo če ujamete to svetlobo skozi streho, boste lahko izkoristili vsako minuto naravne svetlobe, ki se ponuja podnevi. 

Pomaknite se navzdol in raziščite vse, kar morate vedeti, da karseda izkoristite dnevno sobo.

Če ste kot večina ljudi, verjetno veliko časa preživite v zaprtih prostorih. Raziskave so pokazale, da v zaprtih prostorih preživimo kar 90 % našega življenja. Največ tega časa preživimo v osrednjem prostoru hiše, dnevni sobi. Toda če ste v zaprtih prostorih, še ne pomeni, da ne morete uživati v naravni svetlobi. Strešno okno je popoln način, da v dom vnesete več dnevne svetlobe in ostanete povezani z zunanjim svetom. 

Več strešnih oken kot namestite, več dnevne svetlobe imate – tako preprosto je.

Dnevna soba – vaše udobno gnezdo

Kje, kaj, kako?

Katera strešna okna naj kupite? S katero dodatno opremo? Katere kombinacije zagotavljajo največje udobje? Spoznajte svojo rešitev, izdelano po meri, v našem spletnem katalogu.

Kako obsežen je vaš projekt?

Povezani članki

Zakaj izbrati rešitve VELUX?

Preobrazba prostorov

Z našimi rešitvami za dnevno svetlobo imate večji bivalni prostor pod streho, dom pridobi na vrednosti, vaše počutje in doživljanje prostora pa se izboljšata brez primere.

Višja vrednost doma 

Lahko ste prepričani, da bo vaša naložba v rešitve z izdelki VELUX zvišala vrednost nepremičnine in se vam bogato poplačala.

Brezskrbnost v vašem domu

Z našim širokim izborom notranjih in zunanjih senčil, nadomestnimi deli ter popravili vam zagotavljamo, da boste prejeli najboljšo možno izkušnjo.

Na voljo smo vam za pomoč

Naša ekipa je predana zagotavljanju popolnega zadovoljstva od trenutka, ko se obrnete na nas, med svetovanjem in pri končni namestitvi / vgradnji izbranega izdelka VELUX.

Neomajna kakovost

Vaše potrebe nas usmerjajo. Od leta 1941 neprenehoma razvijamo in izpopolnjujemo naše izdelke ter jih izdelujemo tako, da so trajni.

Odgovorna izbira

Kakovost življenja lahko izboljšate s trajnostnimi rešitvami, ki so dobre tako za vas kot za planet.