Kopalnica 

Predstavljajte si, da se vaš dan začne z jutranjo prho in se lahko zdramite ob naravni svetlobi in svežem zraku, ki preplavljata kopalnico. S strešnim oknom lahko ta prizor uresničite. 

Dobro začnite svoj dan 

Kopalnice so dolgo časa bile primarno samo funkcionalen prostor v domu s skoraj nikakršno možnostjo za ustvarjalno zasnovo. Mi pa želimo to spremeniti. Ali ste torej pripravljeni, da v kopalnico ponesete nov videz in vzdušje z naravno svetlobo in zrakom? Zaupali vam bomo majhno skrivnost – poglejte navzgor in zagledali boste peto steno. 

Pomaknite se navzdol in preberite, kako stopiti korak bliže do najboljšega jutra na svetu. 

Ali imate temno kopalnico, ki je videti kot jama in potrebuje naravno svetlobo? Ali imate dovolj nastavljanja okenskih senčil pred vsako prho? Prava kombinacija naravne svetlobe in zasebnosti v kopalnici zahteva nekaj časa in truda. Podjetje VELUX na tem mestu ponuja preprosto rešitev: namestitev strešnih oken ali svetlobnikov v kopalnico je odličen način za uravnoteženo količino naravne svetlobe čez dan, ne da bi ogrozili zasebnost. 

Več strešnih oken kot namestite, več dnevne svetlobe imate – tako preprosto je.   

Kopalnica – prostor za sprostitev in osvežitev

Kje, kaj, kako?

Katera strešna okna naj kupite? S katero dodatno opremo? Katere kombinacije zagotavljajo največje udobje? Spoznajte svojo rešitev, izdelano po meri, v našem spletnem katalogu.

Kako obsežen je vaš projekt?

Povezani članki

Zakaj izbrati rešitve VELUX?

Preobrazba prostorov

Z našimi rešitvami za dnevno svetlobo imate večji bivalni prostor pod streho, dom pridobi na vrednosti, vaše počutje in doživljanje prostora pa se izboljšata brez primere.

Višja vrednost doma 

Lahko ste prepričani, da bo vaša naložba v rešitve z izdelki VELUX zvišala vrednost nepremičnine in se vam bogato poplačala.

Brezskrbnost v vašem domu

Z našim širokim izborom notranjih in zunanjih senčil, nadomestnimi deli ter popravili vam zagotavljamo, da boste prejeli najboljšo možno izkušnjo.

Na voljo smo vam za pomoč

Naša ekipa je predana zagotavljanju popolnega zadovoljstva od trenutka, ko se obrnete na nas, med svetovanjem in pri končni namestitvi / vgradnji izbranega izdelka VELUX.

Neomajna kakovost

Vaše potrebe nas usmerjajo. Od leta 1941 neprenehoma razvijamo in izpopolnjujemo naše izdelke ter jih izdelujemo tako, da so trajni.

Odgovorna izbira

Kakovost življenja lahko izboljšate s trajnostnimi rešitvami, ki so dobre tako za vas kot za planet.