Aplikacija VELUX APP v primerjavi z VELUX ACTIVE with NETATMO

Nov izdelek za pametni dom


Na trg je prišel nov izdelek in kot lastnik izdelka VELUX INTEGRA lahko zdaj izbirate med dvema rešitvama za pametni dom za svoje izdelke INTEGRA.

Maja 2021 je bila predstavljena nova aplikacija VELUX APP (KIG 300 EU). To je rešitev za uporabnike pametnega doma, ki želijo izkoristiti odlične prednosti izdelka VELUX ACTIVE, a še niso povsem pripravljeni na avtomatizacijo klime. V tem članku bomo opredelili razlike med obema izdelkoma.  


Kako deluje?


VELUX ACTIVE sledi sodobnim tehnološkim trendom tako, da uporabnikom zagotavlja podatke o njihovi notranji klimi na osnovi senzorjev, do katerih do zdaj še niso imeli dostopa. VELUX ACTIVE te podatke uporablja za samodejno delovanje izdelkov VELUX, da zagotovi najboljšo možno notranjo klimo.


Po drugi strani pa VELUX APP ne vključuje nobenega senzorja, kar je tudi glavna razlika med obema rešitvama. VELUX APP je odlično izhodišče za ljudi, ki želijo spoznati svet pametnega doma, vendar še niso pripravljeni na uporabo avtomatizacij na osnovi senzorjev.

2 rešitvi 1 platforma

Uporabniki aplikacije VELUX APP lahko v svojo rešitev kadar koli dodajo senzorje in tako nadgradijo na storitev VELUX ACTIVE, saj obe rešitvi temeljita na platformi VELUX ACTIVE with NETATMO.

Ko kot uporabnik aplikacije VELUX APP iščete podporo v pogostih vprašanjih, lahko najdete pomoč za popolnoma enaka vprašanja, kot so jih zastavili drugi uporabniki storitve VELUX ACTIVE. Pri tem vprašanja za podporo glede senzorjev za vas ne bodo uporabna.

Funkcije

VELUX App Control

VELUX ACTIVE with NETATMO

Upravljanje s pametnim telefonom

Funkcija za upravljanje skupine izdelkov

Urnik in avtomatizacije

Glasovno upravljanje

Hey Google, Apple HomeKit

Hey Google, Apple HomeKit

Združljivost

Hey Google, Apple HomeKit in izdelki za zaščito pred soncem Somfy

Hey Google, Apple HomeKit in izdelki za zaščito pred soncem Somfy

Samodejna zaščita pred vročino

Programska ura za prezračevanje

Upravljanje notranje klime

-

Prezračevanje z uporabo senzorjev

-

Podatki pametnih senzorjev

-

Vremenski podatki v živo

-

Nadzorniki vremena

-