Upravljanje na dosegu rok

Mobilna aplikacija in sistem VELUX App Control omogoča popoln nadzor nad vsemi vašimi elektrificiranimi/solarnimi izdelki VELUX kar preko telefona. Z eno potezo odpirate in zapirate elektrificirana/solarna strešna okna, notranja in zunanja senčila ali združite izdelke v kombinirano upravljanje. VELUX App Control omogoča uporabo več osebam, kar pomeni, da z okni in senčili lahko upravljajo vsi člani družine.
Dnevna soba s prehodom VELUX App Control
Ikona

Udobje na zahtevo

S prehodom VELUX App Control je udobje vedno na dosegu. Preprosto odprite aplikacijo na svojem pametnem telefonu in prezračite ali zasenčite notranjost ter upravljajte temperaturo, osvetljenost, videz in delovanje svojega doma.            
Ikona

Upravljanje na daljavo

Z intuitivnimi funkcijami za načrtovanje in glasovnim upravljanjem vam aplikacija VELUX App Control omogoča prezračevanje doma, ko ste v službi ali zapiranje senčil, tudi če imate polne roke. 
Ikona

Varnost v vsakem trenutku

Če dvomite, lahko hitro preverite in upravljate elektrificirana/solarna strešna okna, tudi kadar niste doma. Nikoli več vas ne bo skrbelo, ali ste pozabili zapreti strešno okno. 
VELUX App Control in ženska v kuhinji

Povejte, kaj želite

Glasovno upravljanje je standardno vključena v VELUX App Control in omogoča zapiranje notranjih senčil ali odpiranje strešnih oken z glasovnim ukazom.

Apple HomeKit  Hey Google

<h2>Pametno upravljanje, preprosto življenje</h2>

Pametno upravljanje
 • Upravljajte svoj dom
  Vzpostavite popoln nadzor svojega doma z aplikacijo VELUX App Control. Z dotikom pametnega telefona odpirajte in zapirajte elektrificirana/solarna strešna okna, notranja in zunanja senčila VELUX.
 • Upravljanje naravne svetlobe v prostoru
  S funkcijo urnika zračite med spanjem in časovno uskladite notranja senčila z budilko za prijetno prebujanje ob naravni svetlobi vsako jutro.
 • Brezskrben odhod od doma
  Z enim gumbom nastavite vsa elektrificirana/solarna strešna okna VELUX v zaklenjen položaj in poskrbite za neprekinjeno, a varno prezračevanje, ko niste doma.
 • Daljinsko upravljanje na daljavo
  Preverjajte in upravljajte vsa svoja elektrificirana/solarna strešna okna, notranja in zunanja senčila VELUX od kjerkoli.
 • Upravljanje skupine izdelkov
  Upravljajte vsa svoja elektrificirana/solarna strešna okna, notranja in zunanja senčila VELUX  posamično ali prek skupin izdelkov na ravni posamezne sobe.
 • Dostop za vse člane gospodinjstva
  Dostop za več uporabnikov pomeni, da lahko vsi člani gospodinjstva upravljajo elektrificirane/solarne izdelke VELUX s svojim telefonom.
 • Personaliziran urnik delovanja
  Določite urnik odpiranja in zapiranja elektrificiranih/solarnih strešnih oken, notranjih in zunanjih senčil VELUX ob nastavljenih urah dneva.
 • Nastavitev časovnice za prezračevanje
  Programsko uro za prezračevanje uporabite za samodejno zapiranje elektrificiranih/solarnih strešnih oken VELUX po prezračevanju v želenem časovnem intervalu.

Namestite, povežite in uživajte

Vsakdo lahko v trenutku začne uporabljati VELUX App Control.

Postopek:

1.  Naročite VELUX App Control (Aplikacija poveže elektrificirane/solarne izdelke VELUX s  pametnim telefonom prek omrežja Wi-Fi).

2. Prenesite aplikacijo VELUX App Control.

3. Sledite navodilom za namestitev v aplikaciji.

4. Upravljajte svoj dom.

 

      App Store  Google Play

Paket s prehodom VELUX App Control

Kateri sistem je primernejši za vaš dom?

VELUX App Control ponuja preprosto in pametno upravljanje vseh vaših elektrificiranih/solarnih izdelkov VELUX kar prek telefona, VELUX ACTIVE with NETATMO pa dodaja vrsto funkcij za samodejno upravljanje notranje klime, ki poskrbijo za optimalen zrak v prostoru.

 Funkcije

VELUX App Control

VELUX ACTIVE with NETATMO

Upravljanje s pametnim telefonom 

Funkcija za upravljanje skupine izdelkov


 Načrtovanje


 Glasovno upravljanje
Hey Google in
Apple HomeKit
Hey Google in
Apple HomeKit
 Združljivost
Hey Google,
Apple HomeKit, 
izdelki za zaščito pred soncem Somfy
Hey Google,
Apple HomeKit, 
izdelki za zaščito pred soncem Somfy
Samodejna zaščita pred vročino

Programska ura za prezračevanje

Upravljanje notranje klime
-

Prezračevanje z uporabo senzorjev 
-

Podatki pametnih senzorjev 
-

Vremenski podatki v živo 
-

Nadzorniki vremena 
-

VELUX App Control lahko kadarkoli nadgradite

VELUX App Control lahko kadarkoli nadgradite s sistemom VELUX ACTIVE with NETATMO, ki samodejno skrbi za kakovosten zrak v prostoru.

Nadgradnja je preprosta in zahteva zgolj senzor notranje klime VELUX ACTIVE.

VELUX App Control lahko kadarkoli nadgradite

VELUX App Control lahko kadarkoli nadgradite s sistemom VELUX ACTIVE with NETATMO, ki samodejno poskrbi za kakovosten zrak v prostoru.

Nadgradnja je preprosta in zahteva zgolj senzor notranje klime VELUX ACTIVE.

Morda vas zanima tudi ...