Nova generacija oken VELUX za ravne strehe

Odkrijte prihodnost oken za ravno streho

Nova generacija oken s steklom za ravno streho je zasnovana na novi in edinstveni konstrukciji z minimalističnim in elegantnim dizajnom stekla do roba, do roba. To omogoča boljšo osvetlitev z dnevno svetlobo kot kadar koli prej - s pogledom na nič drugega kot steklo in nebo.
okno priložnosti

Oglejte si referenčne primere z okni VELUX za ravno streho in poiščite navdih za vaš naslednji projekt.

Prilagodljiva rešitev za vaš naslednji projekt

Okna VELUX s steklom za ravno streho za več svetlobe, boljšo notranjo klimo in združljivost s senčili ter sistemom za upravljanje pametnega doma VELUX App Control.

Največ svetlobe

Zahvaljujoč elegantnemu dizajnu stekla od roba do roba prinaša nova generacija oken VELUX s steklom zaravne strehe do 52 % več dnevne svetlobe kot katero koli drugo okno VELUX  za ravne strehe.

* V primerjavi z CFC/CVP 6060.

Odlične tehnične lastnosti

Nova generacija oken s steklom je na voljo z 2- ali 3-slojno zasteklitvijo za odlično energijsko učinkovitost.** 

**Toplotna prehodnost Urc, ref 300: 0.55 W/(m2K) za okno z ukrivljenim steklom s troslojno zasteklitvijo 

Velike dimenzije

Okna s steklom so na voljo v velikostih večjih dimenzij do 200cm x 100cm za še več svetlobe in učinka. Na voljo v fiksni in elektrificirani izvedbi.

Združljivo s sistemom VELUX App Control

Elektrificirana izvedba ima vgrajen elektro motor s tihim delovanjem in dežni senzor, okna in senčila so polno združljiva s sitemom za upravljanje na daljavo, s pomočjo pametnega telefona.

Primerno za vsak projekt

Od inovativnega okna z ukrivljenim ali ravnim steklom do tradicionalnih kupol, celotna ponudba oken za ravne strehe ponuja odlično rešitev za vsak projekt. 

Okno z ukrivljenim steklom

Vrhunska izvedba s tehnologijo CurveTech.

Okno z ravnim steklom

Svetloba, dizajn in estetika.

Okno s kupolo

Napredne rešitve s kupolo

Kupola

Brez zasteklitve, za nebivalne prostore in stavbe.

Notranja obloga za okna za ravne strehe

Načrtovana za učinkovito vgradnjo okna za ravno streho, notranja obloga VELUX za okna za ravno streho prihrani čas pri vgradnji, saj je že finalno obdelana in pripravljena za namestitev. Ta izdelek vse v enem vsebuje oblogo iz visoko kakovostnega PVC materiala, parno zaporo in zaključne letve.

Tehnična brošura

Tukaj najdete vse tehnične informacije o našem novem portfelju oken za ravne strehe. Ponujamo celoten nabor oken za ravne strehe, ki pokrivajo vse potrebe. Ponudba oken VELUX za ravno streho je široka, od inovativnega okna z ukrivljenim ali ravnim steklom do tradicionalnih kupol in omogoča odlično rešitev za vsak projekt.