Žaluzija VELUX, ikona
Prikaz galerije

PAL--

Žaluzija

Od 130,54 € z DDV

Senčilo klasičnega videza za usmerjanje svetlobe in zagotavljanje zasebnosti je idealno za kopalnice, kuhinje in pisarne. Zasnovano je za popolno prileganje in enostavno namestitev, brez merjenja, obrezovanja ali rezanja. Na voljo je s stranskimi vodili v beli barvi ali barvi aluminija.

  • Odporno na vlago – popolna rešitev za prostore z visoko vlažnostjo
  • Enostavno čiščenje
  • Upravljanje brez vrvic

Ta izdelek lahko kombinirate s/z ...

Zunanje mrežasto senčilo VELUX
Zaščita pred mrčesom VELUX

Kakršen koli je že vaš slog – za vas imamo primerno senčilo


Vse letve na žaluzijah so široke 35 mm in so izdelane iz lakiranega aluminija. 
Barva je na obeh straneh enaka.

Na voljo z belimi ali aluminijastimi stranskimi vodili

Žaluzija VELUX, bela stranska vodila
Žaluzija VELUX, stranska vodila iz aluminija

Izbirajte med belimi ali brušenimi aluminijastimi stranskimi vodili. Bela stranska vodila se popolnoma prilegajo vašim belim strešnim oknom VELUX.

Ročno upravljanje 


Ročno upravljane žaluzije so zelo enostavne za uporabo. V nasprotju s tradicionalnimi žaluzijami so žaluzije VELUX brez vrvic. Senčilo prilagodite s pomočjo ročice. Preprosto primite ročico in po želji dvignite ali spustite senčilo. Če želite nagniti letve in prilagoditi smer vpadajoče svetlobe, preprosto potisnite drsnik v desnem stranskem vodilu navzgor ali navzdol. Drsnik lahko namestite kjer koli vzdolž stranskega vodila. Za lažje delovanje ročno upravljanega senčila lahko kupite tudi palico za upravljanje.
Žaluzija VELUX z ročnim upravljanjem

Poiščite cene Žaluzij VELUX

Preprosta montaža


V 15 minutah namestite svoja originalna senčila VELUX

Namestitev senčil VELUX ne zahteva merjenja, obrezovanja, rezanja ali uporabe dodatnih orodij. Izdelana so za popolno prileganje – vse, kar potrebujete, je vključeno v paket senčil. Vaša okna VELUX imajo vnaprej nameščene nosilce za senčila. Preprosto kliknite na originalno senčilo VELUX in dodajte vnaprej nameščena stranska vodila.

Navodila za montažo

Datoteke PDF vsebujejo podrobna nazorna navodila, ki vas skrbno vodijo skozi vsak posamezen korak postopka montaže. Za ogled datotek PDF morate imeti v računalniku nameščen program Acrobat Reader. Program je brezplačen in ga lahko prenesete s spletnega mestaAdobe .

Žaluzija VELUX z ročnim upravljanjem