Roleta VELUX

VELUX Roleta

Roleta VELUX

Vremenske vplive pustite zunaj –
z dobro izolacijo in
zmanjšanjem hrupa

Roleta VELUX

Popolna tema
za dober spanec

Zunanja roleta ALU

Popolna zaščita proti vremenskim vplivom


Priporočeno za vrsto prostora:

  • Zaščita proti vročini
  • Popolna tema
  • Izboljšana izolativnost
  • Zmanjšanje hrupa
  • Zmanjšanje kondenza

Roleta VELUX je kot nalašč za vsako podnebje ali letni čas, saj prepreči pregrevanje prostora poleti, ohranja toploto pozimi in omogoča popolno zatemnitev prostora v vsakem trenutku dneva.

Električne zunanje rolete SML so na voljo le za že obstoječa elektrificirana okna VELUX INTEGRA®.

Roleta na električni pogon trenutno ni na voljo. Izberete lahko isti izdelek na solarni pogon, rok dobave je 90 dni.

 


Oglejte si, kako delujeta električna in solarna roleta

Barve

Na voljo v temno sivi barvi aluminija (standardno).


Rolete VELUX tečejo po stranskih kanalih iz eloksiranega aluminija. Imajo tudi zgornji pokrov, ki je integriran z oknom in skrije roleto, kadar je ne uporabljate.


Na voljo so različni načini upravljanja

Za izbiro pravilnega upravljanja rolete VELUX morate upoštevati, kje imate postavljeno strešno okno in kako pogosto pričakujete, da boste nastavljali roleto. Rolete s solarnim in električnim pogonom imajo daljinsko upravljanje in so idealna izbira pri strešnih oknih VELUX izven dosega rok ali pri tistih, ki želijo svoj podstrešni prostor obogatiti z malo inovativnega prestiža.

Daljinsko upravljanje z električnim pogonom

Rolete z daljinskim upravljanjem in električnim pogonom se upravlja z upravljalnim stikalom VELUX INTEGRA®, ki je bil prvotno priložen vašemu strešnemu oknu VELUX INTEGRA®. To je intuitivna rešitev, s katero svoja senčila zlahka upravljate na daljavo. Upravljalno stikalo VELUX INTEGRA® namestite tam, kjer ga potrebujete. Upravljanje poteka po enosmerni brezžični komunikaciji. Senčilo lahko upravljate od koder koli v prostoru.Senčilo lahko po potrebi dvignete in spustite tudi ročno z drogom za upravljanje na dnu senčila.  

Kaj pa če nimam strešnega okna z električnim pogonom VELUX INTEGRA®?  

Če nimate strešnega okna z električnim pogonom VELUX INTEGRA®, vendar želite dobiti senčilo z električnim pogonom, preizkusite krmilni sistem KUX 100. Z njim lahko uporabite senčila ali rolete VELUX z električnim pogonom na strešnih oknih z ročnim upravljanjem. Preizkusite lahko tudi krmilni sistem KMX 100, ki avtomatizira vaše celotno ročno strešno okno. S krmilnim sistemom KMX 100 lahko upravljate več električnih izdelkov. 

Oba krmilna sistema vključujeta daljinski upravljalnik VELUX, s katerim postane senčilo ali roleta združljiva s tehnologijo io-homecontrol®. Krmilni sistem KMX 100 vključuje tudi senzor za dež.

Solarno napajanje in brezžično upravljanje

Rolete z daljinskim upravljanjem in solarnim pogonom se upravlja z upravljalnim stikalom VELUX INTEGRA®, ki je bil prvotno priložen vašemu strešnemu oknu VELUX INTEGRA®. To je intuitivna rešitev, s katero svoja senčila zlahka upravljate na daljavo. Upravljalno stikalo VELUX INTEGRA® namestite tam, kjer ga potrebujete. Upravljanje poteka po enosmerni brezžični komunikaciji. Senčilo lahko upravljate od koder koli v prostoru.
  

Senčila s solarnim pogonom lahko po potrebi upravljate tudi ročno. Baterija, ki se polni s sončno energijo, zadošča za do 600 premikov tudi če ni sončne svetlobe za polnjenje.

Poiščite ceno izbrane zunanje rolete VELUX

Navodila za vgradnjo

Datoteke PDF vsebujejo podrobna ilustrirana navodila, ki vas natančno vodijo skozi vsak korak postopka vgradnje. Za branje datotek PDF morate imeti v svojem računalniku nameščen program Acrobat Reader. Orodje je brezplačno in ga lahko brezplačno prenesete iz spletnega mesta Adobe.