Termo plise senčilo VELUX, zeleno
Prikaz galerije

FHC--, FMC--, FSC--

Termo plise senčilo

Od 135,42 € z DDV

Nakup v paketu z zunanjim mrežastim senčilom prinese 10 % popust.
Preverite pakete senčil

Ta dekorativna rešitev vam daje tako zatemnitev kot izolacijo, zaradi česar je idealna za spalnice ali dnevne sobe. Zasnovan je za popolno prileganje in enostavno montažo brez merjenja, obrezovanja ali rezanja. Na voljo v različnih barvah in z belimi ali brušenimi aluminijastimi stranskimi vodili.
  • Zatemnitev in učinek izolacije – idealno za spalnice ali dnevne sobe
  • Brezstopnjsko pozicioniranje od zgoraj ali spodaj

Morda vam bo všeč tudi

Zunanja mehka senčila VELUX za zaščito pred vročino
Zaščita pred mrčesom VELUX

Kakršen koli je že vaš slog – za vas imamo primerno senčilo


Od klasičnih do trendovskih senčil – kolekcija VELUX ponuja elegantne barve in nežne vzorce, ki se lepo ujemajo z vsakim domom in prostorom.

Termo plise senčila so izdelana iz dvojno plisirane zatemnitvene tkanine iz poliestra z aluminijasto prevleko na notranji strani. 

Na voljo z belimi ali aluminijastimi stranskimi vodili

Termo plise senčilo VELUX, bela stranska vodila
Termo plise senčilo VELUX, stranska aluminijasta vodila

Izbirajte med belimi ali brušenimi aluminijastimi stranskimi vodili. Bela stranska vodila se popolnoma prilegajo vašim belim strešnim oknom VELUX.

Upravljanje


Solarno in električno upravljana notranja in  zunanja senčila so združljiva z VELUX ACTIVE sistemom za bolj zdrav notranji zrak v vaših prostorih.

Poiščite cene Termo plise senčila VELUX za popolno zatemnitev

Preprosta montaža


V 15 minutah namestite svoja originalna senčila VELUX

Namestitev senčil VELUX ne zahteva merjenja, obrezovanja, rezanja ali uporabe dodatnih orodij. Izdelana so za popolno prileganje – vse, kar potrebujete, je vključeno v paket senčil. Vaša okna VELUX imajo vnaprej nameščene nosilce za senčila. Preprosto kliknite na originalno senčilo VELUX in dodajte vnaprej nameščena stranska vodila.


Navodila za montažo

Datoteke PDF vsebujejo podrobna nazorna navodila, ki vas skrbno vodijo skozi vsak posamezen korak postopka montaže. Za ogled datotek PDF morate imeti v računalniku nameščen program Acrobat Reader. Program je brezplačen in ga lahko prenesete z naslova Adobe