Panoramska strešna okna

GPL/GPU

Odpiranje spodaj, vpeta zgoraj
Zgoraj in sredinsko vpeto strešno okno je primerno za prostore, kjer je dostop do okna neoviran, spodnji rob okna pa vgrajen na višini od 110 do 150 cm. Zaradi optimalnega kota odpiranja je priporočen naklon vgradnje med 30 in 45 stopinjami. Na voljo v leseni in plastificirani izvedbi. 

Prednosti

 • Uživajte v odprtem razgledu in svežem zraku 

 • Priročno spodnje odpiranje za nizko vgrajena strešna okna, pod katerimi ni pohištva

 • Povečajte količino naravne svetlobe v vaši mansardi

Podrobnosti

Bel plastificiran
Belo barvan
Brezbarven lak
 • 1
  ThermoTechnologyTM

  ThermoTechnologyTM

  V okenskem krilu in na okenskem okvirju so dodani elementi iz ekspandiranega polistirena (EPS), ki omogočajo boljšo toplotno izolativnost strešnih oken. Inovativna raba visoko zmogljivih materialov zagotavlja boljši toplotni izkoristek, izolativnost in zrakotesnost.
  Belo barvan
  Brezbarven lak
  Bel plastificiran
 • 2
  Prezračevanje

  Naravno prezračevanje

  Inovativna prezračevalna loputa omogoča zračenje pri vodotesno zaprtem strešnem oknu. Filter pod obrobo pa zadrži prah in mrčes.
 • 3
  Čiščenje strešnih oken

  Kako očistiti strešno okno

  Za čiščenje zunanje strani stekla odprite spodnjo ročico, zavrtite strešno okno za 180 stopinj s pomočjo zgornje prezračevalne lopute in zataknite zatič. Filter na zgornji strani lahko odstranite in očistite z gospodinjskimi čistili ter vrnite v pozicijo.
 • 4
  Vzdrževanje

  Vzdrževanje

  Po določenem času tudi strešna okna potrebujejo servis. Na voljo so vsi servisni elementi od zamenjave zračnega filtra, popravilo prask, mast za okovje in pena za loputo.
 • 5
  Senčila in rolete

  Senčila in rolete

  Nadgradite vaše strešno okno s senčili za vse potrebe. Na voljo so senčila za zaščito pred vročino ali izolacijo pred mrazom, za zatemnitev ali samo omilitev svetlobe.

Izbirajte med različnimi materiali za strešna okna 

Na voljo so različni modeli panoramskih strešnih oken:

GPL

Leseno panoramsko strešno okno lakirano z brezbarvnim ali belim lakom

Izdelano iz lepljencev bora, impregnirano in končno lakirano z brezbarvnim ali belim lakom. Primerno za vse prostore. Pogostost naknadnega vzdrževanja je odvisna od izpostavljenosti okna soncu in vlagi.

GPU

Leseno panoramsko strešno okno oblito z belim poliuretanom 

Lepljena lesena sredica zagotavlja trdnost, hkrati pa poliuretan ne potrebuje vzdrževanja oziroma lakiranja. Priporočamo za prostore z visoko zračno vlago kot so kopalnice in kuhinje.

Več možnosti za vašo mansardo