PREGLED

Dizajn je pomemben

Uokvirite svoj pogled kot fotograf, z novimi VELUX GGU BLACK strešnimi okni, ter dodajte vašemu domu ali pisarni nekaj drugačnega. Eleganten črni okvir se popolnoma ujema s poljubno temno ali svetlo stensko barvo vašega prostora, kar vam omogoča neskončne možnosti, ki ustrezajo vašemu specifičnemu slogu. Uživajte v vseh prednostih VELUX kakovostne izdelave in brezčasne oblike. 

GALERIJA

Iščete navdih?
Najdite svojo svetlo idejo.

VELUX že več kot 75 let prinaša svetlobo v življenje, s čimer izbolšuje bivanjske pogoje za judi po vsem svetu. Oglejte si kako  GGU BLACK spremeni prostor in se prilega različnim slogom.


KORISTI

Prednosti so očitne


Kontrast

Črna strešna okna so odličen kontrast belim ali temnim stenam in pohištvu, kar vam omogoča neskončne možnost, ki ustrezajo vašemu specifičnemu stilu. 


Razgled

Uporabite naše novo črno strešno okno, da uokvirite svoj razgled in s tem ustvarite posebno vez z zunanjostjo. 


Interier

Dodajte nekaj drugačnega vašemu prostoru, kar se bo ujemalo z vašo ureditvijo prostora in pohištvom - črna barva omogoča,, da ostale barve zablestijo. 


Zunanjost

Črna zunanjost GGU BLACK strešnega okna ustvarja harmonijo s temnimi strešnimi površinami. 

PODROBNOSTI

Lastnosti GGU BLACK

Brez vzdrževanja 
 • 1
  ThermoTechnologyTM

  ThermoTechnologyTM

  Doživite udobnejši dom in nižje račune z VELUX ThermoTechnology™. Inovativna raba visoko zmogljivih materialov zagotavlja boljši toplotni izkoristek, izolativnost in zrakotesnost. 
 • 2
  Prezračevanje

  Naravno prezračevanje

  Spustite svež zrak v svoj dom, tudi ko ste odsotni ali spite, ne da bi vam bilo med tem treba skrbeti za varnost ali slabo vreme. Inovativna prezračevalna loputa omogoča zračenje pri vodotesno zaprtem strešnem oknu. Filter pod obrobo pa zadrži prah in mrčes.
 • 3
  Čiščenje strešnih oken

  Kako očistiti strešno okno

  Za čiščenje zunanje strani stekla zavrtite strešno okno za 180 stopinj in zataknite zatič. Filter na zgornji strani lahko odstranite in očistite z gospodinjskimi čistili ter vrnite v pozicijo
 • 4
  Senčila in rolete

  Senčila in rolete

  Nadgradite vaše strešno okno s senčili za vse potrebe. Na voljo so senčila za zaščito pred vročino ali izolacijo pred mrazom, za zatemnitev ali samo omilitev svetlobe. 

 • 5
  Specifikacija

  Okna:

  GGU
  SK08
  Pane 66 SG

  Pokrivni profil:
  Aluminij

   

  Obroba:
  Black EDW 2500
  +  EDN 0500


POVPRAŠEVANJE

Pišite nam za ponudbo

Vam je všeč?  Si želite spremembe? Imate projekt, kjer bi vam GGU BLACK strešna okna ustrezala? Sporočite nam vaše želje.