Zdravo in udobno življenje se začne doma. Profesionalni monterji čakajo na vas!

VELUX vas bo podpiral na vsakem koraku vašega enostavnega in brezskrbnega projekta zamenjave strešnih oken!

Štiri pomembne stvari pri iskanju popolnega strešnega okna

Želim več dnevne svetlobe!

Vsi imamo radi svetle, udobne prostore z veliko dnevne svetlobe in svežim zrakom, kajne? Da bi zagotovili ustrezno raven dnevne svetlobe v prostorih, je priporočljivo, da zasteklitveno območje ustreza 20 % površine tal prostora. Če si želite več svetlobe v svojem domu, je za vas prava izbira kombinacija več strešnih oken.

V vsakem primeru smo tukaj, da vam pomagamo izbrati pravo strešno okno VELUX!

Obrnite se na naše svetovalce ali poiščite monterja
Prenesite priročnik in odkrijte vse naše izdelke

Različni domovi, različne zahteve

Zgornji ali spodnji sistem upravljanja? Ročno ali daljinsko upravljanje? Naša strešna okna lahko izpolnijo vse zahteve!

Izbira bo odvisna od vaših potreb in od lokacije vašega novega strešnega okna VELUX. V naši ponudbi se najde nekaj za vsakega!

Obrnite se na naše svetovalce ali poiščite monterja
Prenesite priročnik in odkrijte vse naše izdelke

Notranje obdelave za vse vrste prostorov

Strešna okna VELUX so na voljo v dveh različnih možnostih notranje obdelave – borov les in poliuretan.

Zasnova, ki ne zahteva vzdrževanja, je zaščitena s poliuretansko plastjo in je posebej primerna za prostore z višjo vlago. Idealna rešitev ne samo za kopalnico in kuhinjo. Naravni videz lesa vas bo povezal z naravo in notranjost naredil vizualno prijetnejšo in toplo. Glede na prostor, v katerem se nahaja vaše okno, vam lahko svetujemo, katera obdelava je idealna za vas.

Obrnite se na naše svetovalce ali poiščite monterja
Prenesite priročnik in odkrijte vse naše izdelke

Dodatna oprema za maksimalno udobje

Izboljšajte notranji prostor z notranjimi senčili SIESTA ter ostalimi senčili ali zunanjimi roletami in dodajte več udobja vašemu bivanju v mansardi

Bi se radi dobro naspali v popolni temi ali zmanjšali svetlobo v otroški sobi? Bi radi vašo dnevno sobo naredili udobnejšo ali v kopalnico dodali notranje senčilo, odporno na vlago? Naša dodatna oprema bo v kombinaciji z vašim novim strešnim oknom odlična.

Obrnite se na naše svetovalce ali poiščite monterja
Prenesite priročnik in odkrijte vse naše izdelke

Nujno potrebujete zamenjati strešna okna?

Zamenjava okna je enostavnejša, kot si mislite! Zaupajte nam razlog za zamenjavo okna, da vas bomo lahko uspešno vodili do najhitrejše rešitve. Posvetujte se z našimi svetovalci!

Zdravo in udobno življenje se začne doma

Štirje razlogi za zamenjavo strešnih oken

Boljša notranja klima

Je vaš dom v vročem ali hladnem podnebju? Izolirajte s toplotno zasteklitvijo z nizko U-vrednostjo. Živite blizu hrupne ceste in želite, da vaš dom ostane miren in prijeten? Okna s povečano zvočno izolativnostjo so kot nalašč za vaš dom. S široko ponudbo modelov strešnih oken VELUX zagotavljamo rešitve za vse vaše potrebe in podnebne razmere, kjer bivate. Posebne zasteklitve so prilagojene tako, da kar najbolje izkoristite notranjo klimo. Uživajte v izboljšanem prezračevanju in izbirajte med številnimi možnostmi zaščite pred soncem ter tako dodajte piko na i vašim novim strešnim oknom.

Enostavna zamenjava brez umazanije

Vas skrbijo težave pri zamenjavi starega strešnega okna? Veliko lažje je, kot si mislite. Naši monterji so usposobljeni za zamenjavo strešnih oken. Glede na nalogo se lahko staro strešno okno zamenja v enem dnevu! Če si želite v svojem življenju več dnevne svetlobe in svežega zraka, zamenjajte eno strešno okno z več strešnimi okni!

Energijska učinkovitost

Vsa strešna okna VELUX so narejena kakovostno, vendar se naši izdelki ves čas izboljšujejo. Ali ste vedeli, da bodo nova okna v primeru zamenjave strešnih oken VELUX, ki so stara več kot 20 let, zmanjšala izgubo energije za približno 50 %*? Nova varčna 3-slojna strešna okna VELUX z najboljšim razmerjem med ceno in kakovostjo resnično naredijo razliko. Če ste torej v hladnem obdobju zapirali vrata starejšega prenovljenega prostora, je zdaj čas, da dobite svoj prostor nazaj. Zamenjava oken lahko zagotovi, da toplota ostane v notranjosti, mraz pa zunaj, medtem ko vi prihranite pri stroških ogrevanja.

*V primeru nakupa strešnega okna s trojno zasteklitvijo, se bo učinek poznal predvsem pri zmanjšani izgubi toplotne energije iz prostora in to kar do 60 % (stara okna z dvojno zasteklitvijo 00 imajo prepustnost toplote Uw = 2,8 W/m2K, nova okna s trojno zasteklitvijo 68 pa le Uw = 1,1 W/m2K).

Bolj zdravo in prijetnejše bivanje

Morda niste vedeli, da strešno okno v prostor spusti dvakrat več naravne svetlobe kot vertikalno okno enake velikosti ter s tem ustvarja neprimerljiv občutek svetlobe in odprtosti. Prehod z enega strešnega okna na dve ali tri ne bo nujno podaljšal časa namestitve, bo pa bistveno izboljšal vaše življenje z več naravne dnevne svetlobe in svežega zraka. Izdelajte načrt za prenovljen in še bolj zdrav dom - danes!

Zdravo in udobno življenje se začne doma

Štirje razlogi za zamenjavo strešnih oken

Izkušeni monterji vas bodo vodili skozi postopek!

Izkušeni izvajalci montaže izdelkov VELUX so vaša strokovna pomoč pri načrtovanju, izbiri in namestitvi novih strešnih oken ter notranjih ali zunanjih senčil. Posvetujte se z nami o priporočenih izvajalcih v vaši bližini.

Kako poteka namestitev?

Brezhibno in predvsem brezskrbno! Namestitev strešnega okna je postopek brez skrbi in umazanije, tudi če vaše staro okno ni znamke VELUX. Pomembno je le, da to delo zaupate izkušenim monterjem izdelkov VELUX.Oglejte si videoposnetek in spoznajte, kako preprosta je lahko zamenjava oken!

Prenesite priročnik

Prenesite priročnik

Zamenjava starih strešnih oken je enostavnejša, kot si mislite. Ali vas zanimajo prednosti novega strešnega okna ali kako ga pravilno izbrati? Se sprašujete, kako je mogoče natančno zamenjati okno? V našem priročniku boste našli vse informacije, ki jih morate vedeti o zamenjavi oken! V tem priročniku si lahko preberete, zakaj in kdaj je čas za zamenjavo ter si ogledate, kako enostavna je zamenjava strešni oken.