Na novo odkrijte moč dnevne svetlobe z orodji VELUX za arhitekte!

Prenesite orodja za načrtovanje zdravih življenjskih prostorov

Integrirajte vrhunske rešitve z okni VELUX za ustvarjanje bolj zdravega življenjskega okolja in izboljšajte kakovost življenja ter udobje vaših strank. Tukaj smo, da podpremo vaše projekte z našimi orodji za načrtovanje in vam zagotovimo najsodobnejše rešitve za osvetlitev prostorov z dnevno svetlobo. Kreirajte najboljši prostor pod katero koli streho z našimi priročniki za načrtovanje, 2D ali 3D modeli, s programom Daylight Visualizer in s podporo našega arhitekta prek svetovanj.

Priročnik Design Guide za prostore pod poševno streho

Izkoristite ves potencial prostora za bivanje z obilico dnevne svetlobe

Oglejte si pregled vseh vrst poševnih streh in kako na najbolj optimalen način osvetliti prostore različnih namembnosti. Izvedite tudi nasvete in trike, kako strešna okna VELUX vgraditi v različne strešne konstrukcije.

Priročnik Design Guide za načrtovanje prostorov pod ravno streho

Osvetlite prostor z dnevno svetlobo skozi streho

Osvetlite prostor z dnevno svetlobo skozi streho

Pridobite podrobnejše informacije o načrtovanju konstrukcij ravnih streh in možnostih za uporabo najboljših rešitev za osvetlitev z dnevno svetlobo za vaš projekt. Podprli vas bomo tudi s pametnimi nasveti in triki, kako najbolje načrtovati in vgraditi okna za ravne strehe VELUX.

BIM modeli in knjižnica CAD

Hitro in natančno načrtovanje tekom celotnega projekta

Dostopajte do BIM modelov in naših knjižnic CAD za 2D in 3D modele našega celotnega nabora izdelkov, da izboljšate svoje tehnične risbe. Ti dragoceni kompleti orodij vam pomagajo vstaviti ustrezne rešitve VELUX v vaše načrte z le nekaj kliki. Z našo podporo načrtujte stavbe učinkovito in natančno.

Projektno svetovanje

Pridobite vse informacije s strani naših arhitektov

Prijavite se na projektno svetovanje in nam med registracijo sporočite želeni način komunikacije. Kontaktirali vas bomo v najkrajšem možnem času. Hitro in enostavno boste dobili vse potrebne informacije o izdelkih VELUX in njihovi uporabi za kreiranje vaše ideje ali izvedbo arhitekturnega načrta.

Daylight Visualizer

Z analizo dnevne svetlobe do utemeljene odločitve

Z analizo dnevne svetlobe do utemeljene odločitve

Uporabite simulacijo dnevne svetlobe visoke ločljivosti, ki je popolnoma združljiva z vašo priljubljeno programsko opremo BIM/CAD. Hitro in enostavno ustvarite preproste 3D modele s strešnimi in fasadnimi okni.

Uvozite podrobno pripravljene 3D modele iz programov Revit, Archicad, Autocad, Sketchup, Rhino itd.