Seminarji za izvajalce
Seminar
Seminar
Seminar

Seminarji za izvajalce

Brezplačni seminarji za izvajalce

Novo leto prinaša nove seminarje za izvajalce. Zavedanje po potrebi takega izobraževanja je vse večje, saj je trg vedno bolj zahteven, spremembe pa konstantne. V podjetju VELUX Slovenija se trudimo, da ustrežemo prav vsem strokovnim zahtevam. Velik interes nam daje energijo, da pripravimo še bolj zanimiva in strokovna izobraževanja. 

1. Osnovni seminar

Namenjen je predvsem spoznavanju izdelkov VELUX in njihovi vgradnji. Spoznali boste novosti pri izdelkih za leto 2017, montažo različnih tipov strešnih oken v različne strešne kritine, montažo rolet, ostalih senčil in izolacijskega seta BDX, ki omogoča hitrejšo in varnejšo vgradnjo ter montažo elektrificiranega strešnega okna INTEGRA. Malo teorije in precej več praktičnega dela s fizično vgradnjo v streho. Vabljeni predvsem tisti, ki na tem seminarju še niste bili, novozaposleni, ali pa je od zadnjega obiska seminarja VELUX preteklo že dve leti. Vsak udeleženec prejme tudi potrdilo o udeležbi na seminarju.

Obrazec za prijavo

Izpolnite podatke in izberite želeni datum. Število udeležencev na posamezen dan je omejeno.

*
*
*
*
*
*
*
Osebni podatki bodo varovani v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov.

2. Svetovalni seminar

Svetovalni seminar je namenjen vsem, ki se pri svojem delu srečujete s svetovanjem stranki. Poudarek bo na spoznavanju novih izdelkov, novih trendov in orodij za pomoč pri izdelovanju ponudb. Torej za vse, ki se pri strankah srečujete s svetovanjem, izmerami, izdelovanjem ponudb,... Boljša oz. prava ponudba pomeni konkurenčno prednost. Prav to je cilj tega seminarja, torej kako hitro in dobro svetovati vašim kupcem s pomočjo novih orodij. Stranke so vse zahtevnejše, ponudb vse več, že dolgo ne odloča zgolj cena. Poleg tega je pomembno, da v času, ko kupcev prej primankuje kot obratno, vsakega zadržimo in pri njem tudi kaj zaslužimo. Kako to narediti z izdelki VELUX? Na to lahko dobite odgovor na svetovalnem seminarju.

Obrazec za prijavo

Izpolnite podatke in izberite datum. Število udeležencev na posamezen dan je omejeno.
*
*
*
*
*
*
*
Osebni podatki bodo varovani v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov.