Seminarji za izdelke VELUX
Seminar
Seminar

Seminarji

Izvajamo izobraževalne seminarje za vse, ki se pri svojem delu srečujete z izdelki VELUX. Od načrtovanja osvetlitve, izbora pravilnih izdelkov in vgradnje.

Osnovni seminar

Seminarji za izvajalce

V januarju in februarju na naši lokaciji potekajo seminarji za izvajalce. Zavedanje po potrebi takega izobraževanja je vse večje, saj je trg vedno bolj zahteven, spremembe pa konstantne. V podjetju VELUX Slovenija se trudimo, da ustrežemo prav vsem strokovnim zahtevam. Velik interes nam daje energijo, da pripravimo še bolj zanimiva in strokovna izobraževanja. 

 

Seminar

Seminarji za trgovce

Prvi seminarji za trgovce bodo potekali v času sejma DOM. Namenjeni so trgovcem, ki želijo povečati znanje o izdelkih VELUX za dobro svetovanje kupcem. Predstavili bomo aktualne izdelke VELUX in spremembe v prodajnem programu za leto 2018. Seminar traja od 9h do 12h, potem sledi kosilo. Seminarju so za trgovce brezplačni.

Datumi seminarjev za trgovce: 15.3.2018, 16.3.2018, 22.3.2018

Za prijavo nas pokličite na 01 724 68 68 ali izpolnite prijavnico in nam jo pošljite po faksu ali e-mailu.

seminar

Izobraževanja za arhitekte

Po potrebi organiziramo specialne seminarje in webinarje za stroko o osvetlitvi, posebnih programih in načrtovanju v mansardi. V kolikor vas zanima kakšna tematika izpolnite spodnji obrazec in vas bomo kontaktirali.

Izpolnite spodnje podatke in nam sporočite katera tematika vas zanima.
*
*
*
*
*
*
Vaše podatke bomo vodili in obdelovali v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov v Republiki Sloveniji.