Informacije o piškotkih

Piškotek je majhna podatkovna datoteka, ki jo spletna stran ob obisku strani namesti na vašo napravo, s katero dostopate do interneta. Piškotki pomagajo prepoznati vašo napravo. Uporabljajo se za vzdrževanje stanja informacij, medtem ko obiskujete različne strani na spletnem mestu ali se kasneje vrnete na spletno stran. Piškotki ne vsebujejo osebnih informacij in jih ni mogoče uporabiti za zagon programov ali namestitev virusov na vaš računalnik.

Piškotki na tej spletni strani

Na tej spletni strani uporabljamo piškotke v različne namene, povezane s funkcionalnostjo, spletno analizo in trženjem.Veš o piškotkih, ki jih uporabljamo, si lahko preberete na treh zavihkih. Piškotki so razdeljeni na kategorije in našli boste podatke o njihovem imenu, poteku, namenu in podjetju.

Kako v brskalniku onemogočite piškotke

Če želite uporabo piškotkov blokirati, morate spremeniti dovoljenja v nastavitvah svojega brskalnika.Več si o nadzoru piškotkov v brskalniku preberite na http://aboutcookies.org/.Če boste v svojem brskalniku blokirali piškotka, vaši napravi ob obisku naše spletne strani ne bomo sledili. Vendar ne pozabite, da lahko z blokiranjem piškotkov blokirate tudi funkcionalnost naše spletne strani, ki morda zato ne bo pravilno delovala.