Pridružite se nam

Čaka vas svetla prihodnost

PROSTA DELOVNA MESTA - skupina velux
Odkrijte in poiščite priložnosti za zaposlitev v Skupini VELUX.
prosta DELOVNA MESTA - VELUX SLOVENIJA D.O.O.

Odkrijte in poiščite priložnosti za zaposlitev v VELUX Slovenija d.o.o.


Navodila za prijavo

Preden pripravite prijavo, se prepričajte, da ste natančno prebrali oglas za delovno mesto. Če vas zanima in menite, da ste primerni za to delovno mesto, vas vabimo, da se prijavite. Prijavite se preko povezave, ki je navedena v oglasu za delovno mesto. Dobra prijava je običajno kratka in jedrnata, v njej je predstavljen vaš poklicni in osebni profil ter razlog, zakaj se nam želite pridružiti na delovnem mestu, na katerega se prijavljate. Za splošna vprašanja v zvezi s postopkom zaposlovanja si oglejte seznam pogosto zastavljenih vprašanj in odgovorov. 
Ali se lahko prijavim na več delovnih mest hkrati?
Ali se lahko prijavim na delovno mesto, ki ni razpisano?
Ali izvajate testiranja v postopku zaposlovanja?
Kako vem, da ste prejeli mojo prijavo na delovno mesto?
Kako oddam prijavo na delovno mesto?
Kako se ocenjuje prijave?
Kako naj se pripravim na razgovor?
V katerem jeziku naj napišem prijavo?
Kaj je potrebno za zaposlitev v skupini VELUX?
Kakšna raven znanja angleščine je potrebna?
Dve osebi stojita v dvorani

Fundacija za zaposlene

V skupini VELUX verjamemo, da moramo skrbeti za svoje zaposlene. Eden od načinov, kako to počnemo, je Fundacija za zaposlene, s katero želimo podpirati dobro počutje vseh zaposlenih.
Spoznajte vaše bodoče sodelavce
Vsi zaposleni v skupini VELUX nam veliko pomenijo.

Trajnostna naravnanost pod budnim očesom naše Marie

Spremembe, izzivi in nove ideje so pomemben del skupine VELUX, kakor tudi del Marijine osebnosti. Z bogatimi izkušnjami o trajnostnem upravljanja gozdov in s strastjo do lesa in narave se ves čas zavzema, da bi bila skupina VELUX čim bolj trajnostno usmerjena.

Claus - Delo v skupini VELUX je izjemno prijetno in navdihujoče

Claus z veseljem prihaja v službo zaradi dveh preprostih razlogov: »Prvič, med vsemi ljudmi, ki so tukaj zaposleni vlada posebno zaupanje in vez. Drugič, ker se zavedamo, da lahko dobra ideja pride od koder koli, se vse zaposlene spodbuja, da izražajo svoja mnenja – in jaz resnično to delam. To se odraža v mojem uspešnem vodenju in povezovanju produkcijske in razvojne ekipe.«

Za študente in diplomante

Če še vedno študirate ali ste pred kratkim zaključili s študijem, imamo v skupini VELUX morda za vas odlično priložnost za nadaljnji razvoj. Vaše kompetence lahko okrepite s študentskim delom, pripravništvom, prakso ali morda celo s projektnim sodelovanjem (načrtovanje projekta, pisanje diplomske naloge idr.).
prosta delovna mesta
V Skupini VELUX je veliko priložnosti, od raziskav in razvoja, do proizvodnje, vodenja in prodaje - skoraj zagotovo bomo našli pravo priložnost tudi za vas. Zakaj si ne bi prostih delovnih mest ogledali kar takoj?