Želite ohraniti prijetno hladen dom tudi v poletnih dneh?

Rolete in senčila

Posebna ponudba za nakup zunanjih rolet velja do 16. junija 2021.

Za učinkovito zaščito pred vročino in zatemnitev prostora

Zunanje rolete SOFT učinkovito ščitijo pred pregrevanjem prostora in zagotavljajo prijetno temperaturo tudi v najbolj vročih poletnih dneh. Obenem so odlične pri zagotavljanju popolne zatemnitve in s tem kvalitetnejšega spanca, zato so še posebej primerne za prostore kot so spalnica in otroška soba.

SS- solarno upravljanje na daljavo


 

 

Že od 359,90 €

(*SSS, MK04)

Oddaja naročila >

Zaščita pred vročino, popolna zatemnitev in izolacija hrupa

Zunanje rolete ALU so odlična rešitev za zagotavljanje najbolj optimalne temperature v prostoru skozi celo leto. V vročih dneh preprečujejo vdor sončnim žarkom skozi strešno okno in posledično pregrevanje prostora, pozimi pa učinkovito zadržijo toploto. Poskrbijo tudi za popolno zatemnitev in s tem kvalitetnejši spanec, zato so še posebej primerne za spalnice in otroške sobe.

SML- električno upravljanje na daljavo
SSL- solarno upravljanje na daljavo 

 

Že od 379,42 €
(*SML, MK04)

Oddaja naročila >

Solarni set za nadgradnjo vašega strešnega okna

Ob naročilu solarno upravljane zunanje rolete SSS in SSL, naročite še solarni set za naknadno elektrifikacijo vašega ročno upravljanega strešnega okna (KSX). Vgradnja je enostavna, saj ne zahteva ožičenja.

 

  • Nakup kompleta zunanje rolete ALU na solarni pogon (SSL) in seta za solarno upravljanje (KSX) vam prinaša 90 EUR prihranka!
  • Zunanje rolete SSL in SSS vam omogočajo odlično zaščito pred vročino in zatemnitev prostora podnevi in ponoči.
  • Naknadna elektrifikacija ročno upravljanega strešnega okna s solarnim setom KSX vam prinaša možnoste daljinskega upravljanja in senzor za dež.

Akcijska ponudba

Naročilo oddate preko prijavnega obrazca spodaj. Na podlagi prijave vam bomo poslali predračun, po vplačilu pa vas bomo kontaktirali in se dogovorili za vgradnjo na izbrani lokaciji v Sloveniji.
Akcija velja za vsa oddana naročila zunanjih rolet modelov SSS, SML ali SSL med 17. 5. in 16. 6. 2021.

Za več informacij pokličite 01 724 68 68 ali nam pišite na velux@velux.si.
Akcija je namenjena le fizičnim kupcem.

Vodič po zunanjih senčilih

Vodič po zunanjih senčilih

Vas zanima, kako pravilno izbrati ustrezna zunanja senčila in kdaj je bolj primerno izbrati zunanje rolete?

Poskrbite za nadzor nad dnevno svetlobo in temperaturo v vaši mansardi, da bo bivanje prijetno in udobno. Prelistajte vodič po zunanjih roletah in senčilih ter preverite, katera rešitev bo za vas najbolj prava!

Cenik zunanjih rolet

Cenik zunanjih rolet

Se še vedno odločate, katere rolete bodo prave?

Model SSS – najbolj univerzalna rešitev za strešna okna VELUX 

Model SML - rolete so primerne za že vgrajena elektrificirana strešna okna s sistemom VELUX INTEGRA 

Model SSL – zunanje rolete, ki so najbolj primerne za tista strešna okna VELUX, ki jih upravljate ročno ali preko solarne baterije

 

Prednosti

Zaščita pred vročino

Najboljša rešitev za prijetno bivanje tudi v toplejših dneh je, da poskrbite za zaščito vaših strešnih oken. Zunanje rolete VELUX imajo funkcijo preprečevanja vdora sončnih žarkov skozi steklo in s tem pregrevanja prostora, s čimer ohranjajo prijetno temperaturo doma tudi poleti.

Bivanje v mansardnih prostorih je lahko prijetno skozi vse leto, če poskrbimo za ustrezno zaščito strešnih oken pred vremenskimi vplivi in za to izberemo pravo rešitev. Z večnamenskimi zunanjimi roletami VELUX bo zagotovljena boljša izolacija hrupa, manjša poraba električne energije za potrebe ohlajanja/ogrevanja prostora, zaradi možnosti popolne zatemnitve pa tudi kvalitetnejši spanec. Le še izbrati je potrebno - model ALU ali SOFT?

Naročite zdaj > 

heat-protection

Ostale prednosti

Želite preprečiti prekomerno segrevanje prostora v poletnem času in izolirati hrup iz zunanjega okolja? Poznate vplive dnevne svetlobe in popolne zatemnitve prostora na vaše počutje? Različni prostori zahtevajo zahtevajo različne rešitve za zaščito pred toploto, hrupom in za zagotavljanje boljšega spanca, zato preverite naše nasvete:

Zunanje rolete ALU ne samo, da preprečujejo toploto, ampak tudi ščitijo prostor pred hrupom in ga zatemnijo tudi ob močni dnevni svetlobi. Prav zaradi tega so rolete idealne za spalnice in otroške sobe. Vendar rolete ne predstavljajo rešitve le poleti, tudi pozimi, ko je zunaj hladno, pripomorejo pri varčevanju z energijo, saj izboljšajo izolacijo strešnih oken.

Vsaka mansarda ima različne potrebe. Za prostore kjer si želite zaščito pred vročino, vendar ne potrebujete zatemnitve, prirporočamo Zunanje mrežasto senčilo VELUX. Preprečuje, da bi sončni žarki pronicali skozi steklo in pregrevali prostor, hkrati pa omogoča nemoten razgled iz prostora.

Če potrebujete tako zaščito proti vročini kot tudi zatemnitev, potem so Zunanje rolete SOFT na solarni pogon, v moderni novi podobi in s trpežnim materialom, idealna rešitev za vaš prostor.

 

more-benefits

Enostavno upravljanje

Solarno ali električno gnane zunanje rolete VELUX, zagotavljajo pomemben dejavnik udobja, saj sta zaščita pred vročino in zatemnitev, stran le en pristik na predhodno seznanjenim brezičnim daljinskim stikalom. 

Vse VELUX izdelke za zaščito pred sončno toploto in svetlobo lahko upravljate od kjerkoli, preko svojega pametnega telefona z aplikacijo VELUX App ali VELUX ACTIVE sistemom za uravnavanje kakovosti notranjega zraka . Sistem avtomatsko prezračuje prostor glede na vremensko napoved in na podlagi senzorjev, ki nadzirajo  temperaturo, vlago in količino CO2 v vašem domu.

VELUX App control >

VELUX ACTIVE sistem >