ggl2


ggl1

Leseno strešno okno
s sredinskim vpetjem in odpiranjem zgoraj

Sredinsko vpeto strešno okno GGL je primerno za skoraj vse prostore, od kuhinje in spalnice do dnevne in otroške sobe. Izdelano je iz lepljencev bora in lakirano z brezbarvnim ali belim lakom na vodni osnovi. Klasično odpiranje omogoča enostavno odpiranje, tudi če je pod njimi pohištvo.

Oglejte si delovanje

Prednosti strešnih oken z zgornjim odpiranjem

Priročno – tudi če je pod strešnim oknom pohištvo

Enostavno upravljanje in prezračevanje z zgornjo loputo

termotehnology

Dodani elementi za boljšo izolativnost na krilu in okvirju.

GGL prezračevanje

Naravno prezračevanje tudi pri zaprtemu oknu

Trostopenjska loputa za upravljanje omogoča prezračevanje pri vodotesno zaprtem oknu. Odprite loputo za eno stopnjo in uživajte v svežem zraku. Odlična rešitev za deževne dni ali ko vas ni doma in potrebujete večjo varnost. 

GGL filter

Filter poskrbi za svež zrak brez mrčesa

Vgrajen zračni filter izboljšuje klimo s preprečevanjem vdora prahu in mrčesa v vaš dom. Filter je uporaben večkrat in ga odlikuje enostavno čiščenje.

Izbirate lahko med različnimi materiali za klasična lesena  strešna okna

Kofigurator

Več kot le okno

Okna z zgornjim odpiranjem lahko dramatično spremenijo prostor. To je najhitrejši način, da svojim podstrešnim prostorom dodate naravno svetlobo, prezračevanje in občutek odprtosti. Učinek dnevne svetlobe, svežega zraka in razgleda je osupljiv.

 

 

 

Morda vas zanima tudi ...

10 korakov do prijetne mansarde

Nasveti kako izbrati pravo velikost, model in tip strešnega okna za prijetno mansardo.

Plastificirano strešno okno GGU

Leseno strešno okno oblito z belim poliuretanom za prostore z visoko zračno vlago in bele linije. Ne potrebuje vzdrževanja.

Senčila

Senčila za strešna okna

Dodajte zunanja in notranja senčila za zaščito pred vsemi vremenskimi pojavi. Zunanja senčila ščitijo pred poletno vročino, notranja pa pred zimskim mrazom in dekorirajo.