Strešna okna
Strešna okna

Bela strešna okna VELUX

Svetli prostori so postali trend v bivalnem ugodju in tako se veča tudi povpraševanje po belih strešnih oknih. Izbirate lahko med belimi plastificiranimi in belo barvanimi lesenimi strešnimi okni VELUX.

Belo barvano

Leseno, 
belo barvano

Belo plastificirano

Leseno,
belo plastificirano

Nova belo barvana strešna okna VELUX so dopolnila obstoječ prodajni program strešnih oken VELUX z brezbarvnim lakom in belim poliuretanom. 

Več
beline, svetlobe, zadovoljstva
 • Bela je trend

  Bel poliuretan
  EVERFINISH

  Lepljena lesena sredica oblita z belim poliuretanom zagotavlja trdnost, ki je na strehi zelo pomembna, hkrati pa poliuretan ne potrebuje dodatnega vzdrževanja oziroma lakiranja.

  Belo barvano
  WHITEFINISH

  Impregniran in končno lakiran les v beli barvi. Barva je UV obstojna in trpežna pred poškodbami. Komponente so barvane posamezno, za daljšo obstojnst. Pogostost naknadnega lakiranja je odvisna od razmer v prostoru.


 • Modeli

  Različni modeli za različne potrebe

  V beli barvi so na voljo vsi modeli in vse velikosti strešnih oken VELUX: klasični, panoramski, elektrificirani/solarni, strešni balkon, kombinacije strešnih oken, ... 

 • Zasteklitve

  Na voljo različne zasteklitve

  Stadndardna zasteklitev Safety Plus s kaljenim zunanjim in lepljenim notranjim steklom zagotavlja visoko vanost pred morebitnimi poškodbami. Za doseganje večje energijske učinkovitosti je na voljo troslojna zasteklitev Energy Star z odličnimi toplotnimi karakteristikami. Steklo Silent Energy Star zmanjša hrup, ki ga povzročajo dežne kapljice, poleg že odličnih toplotnih karakteristik.

 • Več svetlobe

  Več beline, več svetlobe, več zadovoljstva

  Bela strešna okna VELUX sledijo trendu notranjega oblikovanja, reflektirajo več svetlobe v prostor in zadovoljijo potrebo po naravni svetlobi v vaši mansardi.