Želite ohraniti prijetno hladno temperaturo v vaši mansardi tudi v vročih poletnih dneh?

Zunanje rolete VELUX

Izkoristite akcijsko ponudbo ob nakupu zunanjih rolet v mesecu juniju 2023.

Za učinkovito zaščito pred vročino in zatemnitev prostora

Zunanje rolete SOFT učinkovito ščitijo pred pregrevanjem prostora in zagotavljajo prijetno temperaturo tudi v najbolj vročih poletnih dneh. Obenem so odlične pri zagotavljanju optimalne zatemnitve in s tem kvalitetnejšega spanca, zato so še posebej primerne za prostore kot so spalnica in otroška soba.

SS- solarno upravljanje na daljavo


 

 

SSS CK02, cena 364,64 €
(z vključeno montažo in 9,5% DDV)

Oddaj naročilo >

Zaščita pred vročino, popolna zatemnitev in izolacija hrupa

Zunanje rolete ALU so odlična rešitev za zagotavljanje najbolj optimalne temperature v prostoru skozi celo leto. V vročih dneh preprečujejo vdor sončnim žarkom skozi strešno okno in posledično pregrevanje prostora, pozimi pa učinkovito zadržijo toploto. Poskrbijo tudi za učinkovito zatemnitev in s tem kvalitetnejši spanec, zato so še posebej primerne za spalnice in otroške sobe.

SML- električno upravljanje na daljavo
SSL- solarno upravljanje na daljavo 

 

SSL CK02, cena 536,55 € 
SML CK02, cena 383,25 €
(z vključeno montažo in 9,5% DDV

Solarni set za nadgradnjo vašega strešnega okna

Ob naročilu solarno upravljane zunanje rolete SSS in SSL, naročite še solarni set za naknadno elektrifikacijo vašega ročno upravljanega strešnega okna (KSX).  Nadgradnja je možna na modelih GGU in GGL. Vgradnja je enostavna, saj ne zahteva ožičenja. Nakup kompleta zunanje rolete ALU na solarni pogon (SSL) in seta za solarno upravljanje (KSX) vam prinaša 90 EUR prihranka!

 


Zunanje rolete SSL in SSS vam omogočajo odlično zaščito pred vročino in zatemnitev prostora podnevi in ponoči. Naknadna elektrifikacija ročno upravljanega strešnega okna s solarnim setom KSX vam prinaša možnost daljinskega upravljanja in senzor za dež (ta ob prvih kapljah dežja zazna mokroto in avtomatsko zapre strešno okno).

Akcijska ponudba

Naročilo zunanje rolete (ene ali več) oddate preko prijavnega obrazca spodaj. Na podlagi oddanega naročila vam bomo poslali predračun, po prejetem plačilu pa vas bomo kontaktirali in se dogovorili za vgradnjo zunanje rolete na izbrani lokaciji v Sloveniji.
Akcijska ponudba velja za vsa oddana naročila zunanjih rolet modelov SSS, SML in SSL med 1. 6. in 30. 6. 2023.

Za več informacij prosimo pokličite 01/724-68-68 ali nam pišite na velux.prodaja@velux.com.
Akcijska ponudba je namenjena le fizičnim osebam.

Preveri cenik zunanjih rolet

Preveri cenik zunanjih rolet

Se še vedno odločate, katero zunanjo roleto bi izbrali?

Zunanja roleta SOFT na solarni pogon (SSS) – najbolj univerzalna rešitev za strešna okna VELUX

Zunanja roleta ALU na električni pogon (SML) –  primerna za že vgrajena elektrificirana strešna okna VELUX

Zunanja roleta ALU na solarni pogon (SSL) – najbolj primerna za tista strešna okna VELUX, ki jih upravljate ročno ali preko solarne baterije

 

Prednosti

Zaščita pred vročino

Najboljša rešitev za prijetno bivanje v vročih poletnih dneh je, da poskrbite za zaščito vaših strešnih oken. Zunanje rolete VELUX imajo funkcijo preprečevanja vdora sončnih žarkov skozi steklo in s tem pregrevanja prostora, s čimer ohranjajo prijetno temperaturo vašega doma tudi poleti.

Bivanje v mansardnih prostorih je lahko prijetno skozi vse leto, če izberemo pravo rešitev. Z večnamenskimi zunanjimi roletami VELUX bo zagotovljena boljša izolacija hrupa in manjša poraba električne energije za potrebe ohlajanja/ogrevanja prostora, zaradi možnosti zatemnitve prostora pa tudi kvalitetnejši spanec. Le sprejeti morate odločitev:  želite zunanjo roleto ALU ali zunanjo roleto SOFT?

Izkoristi brezplačno vgradnjo ZDAJ >

Enostavno upravljanje

Zunanje rolete VELUX na solarni in električni pogon zagotavljajo pomemben dejavnik udobja, saj sta zaščita pred vročino in zatemnitev na dosegu rok preko brezžičnih stikal VELUX. Vse izdelke VELUX za zaščito pred vročino in uravnavanje svetlobe lahko upravljate od kjer koli, in sicer preko svojega pametnega telefona z aplikacijo VELUX App Control ali VELUX ACTIVE. 

VELUX App Control je sistem z mobilno aplikacijo, ki vam omogoča popoln nadzor nad vsemi elektrificiranim izdelki VELUX.

VELUX ACTIVE je sistem za uravnavanje kakovosti notranjega zraka, ki avtomatsko prezračuje prostor glede na vremensko napoved in na podlagi senzorjev, ki nadzirajo temperaturo, vlago in količino CO2 v vašem domu.

Več o VELUX App Control >

Več o VELUX ACTIVE >

Ostale prednosti

Želite preprečiti prekomerno segrevanje prostora v poletnem času?

Želite izolirati hrup iz zunanjega okolja?

Ali poznate vplive dnevne svetlobe in zatemnitve prostora na vaše počutje?

Različni prostori zahtevajo različne rešitve za zaščito pred toploto, hrupom in za zagotavljanje boljšega spanca, zato preverite naše nasvete:

Zunanje rolete ALU ne samo, da preprečujejo toploto, ampak tudi ščitijo prostor pred hrupom in ga zatemnijo tudi ob močni dnevni svetlobi. Prav zaradi tega so zunanje rolete idealne za spalnice in otroške sobe. Vendar pa zunanje rolete ne predstavljajo rešitve le poleti, ampak tudi pozimi, ko je zunaj hladno, saj pripomorejo k varčevanju z energijo in izboljšani izolaciji strešnih oken. Vsaka mansarda ima različne potrebe.

Če potrebujete tako zaščito proti vročini kot tudi zatemnitev, potem so Zunanje rolete SOFT idealna rešitev za vaš prostor.

 

more-benefits