Brez ventilatorjev.
Brez sončnih očal.

Namestite zunanja senčila za zaščito pred vročino in notranja senčila za nadzor svetlobe

Združite odlično toplotno zaščito z najbolj optimalno zatemnitvijo po odlični ceni – izkoristite vse prednosti zunanjih senčil VELUX!

Nova redna cena!

Odličen izdelek, zdaj na voljo po ugodnejši ceni.
Nova redna cena: od 298,90 EUR od 04.07.2023 (bila 405,04 EUR od 28.03.2023 do 03.07.2023).

Eleganten dizajn

Nevpadljiv in sodoben dizajn, sončne celice so diskretno integrirane v zgornje ohišje.

Odlična zaščita pred vročino

Ta učinkovita kombinacija vam omogoča, da vaša mansarda ostane prijetno hladna in udobna tudi v vročih dneh in nočeh.

Trpežna poliestrska tkanina

Visokokakovostna tkanina, ki ne potrebuje vzdrževanja in je odporna na različne vremenske vplive.

Učinkovita zatemnitev podnevi in ponoči

Neprepustna tkanina zaustavi svetlobo in ustvari zatemnitev prostora za nemoten spanec podnevi in ponoči.

Poletje je čudovito, a poletna vročina je lahko tudi neprijetna. Dopolnite vaša strešna okna VELUX z notranjimi in zunanjimi senčili VELUX!

Zunanje rolete in senčila VELUX ščitijo vašo mansardo pred zunanjo vročino, z notranjimi senčili VELUX pa nadzorujete, ublažite ali usmerjate svetlobo.

Tako vam senčila VELUX omogočajo, da prostor ohladite, obenem pa v njem ustvarite prijetno in udobno vzdušje.

Manj vročine, več udobja

Zunanja senčila in rolete VELUX blokirajo sončne žarke preden prodrejo v vaš dom. S tem zaustavijo vročino na zunanji strani oken in zaščitijo prostor pred poletnim pregrevanjem.

Zunanja roleta SOFT prostor tudi zatemni, medtem ko zunanje mrežasto senčilo MHL s pomočjo edinstvene prosojne tkanine ohrani čudovit razgled skozi okno.

Celoletno zaščito pred vremenskimi vplivi in toplotnimi izgubami pa zagotavlja zunanja roleta ALU z visoko kakovostnim in trpežnim materialom.


Si želite ogledati celotno ponudbo senčil?

Da, želim si ogledati vsa senčila!

Si želite ogledati ponudbo, ki vam trenutno prinaša najboljši finančni prihranek? 

Kliknite tukaj!

Več ali manj svetlobe?

Kljub močni zunanji svetlobi, lahko še vedno sami uravnavate količino svetlobo v vaši mansardi. Zahvaljujoč notranjim senčilom VELUX, imate namreč popoln nadzor nad tem, koliko svetlobe spustite v prostor.

Notranja senčila VELUX so na voljo v različnih barvah in vzorcih, zato izberite takšna, ki se bodo ujemala z vašim stilom. Z zatemnitvenimi senčili pa boste ustvarili odlično zatemnitev prostora za nemoten nočni spanec ali dnevni počitek.
 
Si želite ogledati celotno ponudbo senčil? 

Da, želim si ogledati vsa senčila!

Kdo lahko namesti senčila? Vi sami.

Senčila VELUX so enostavna in moderna. Namestitev senčil VELUX v ročni izvedbi ne zahteva meritev, krajšanja, rezanja ali dodatnih del. Izdelana so tako, da se popolnoma prilegajo vašim strešnim oknom VELUX. Vse, kar potrebujete za namestitev senčil je priloženo v embalaži - tako bo vaše novo senčilo nameščeno hitro in povsem enostavno. Pri namestitvi senčil na solarni pogon boste morda potrebovali dodatno tehnično pomoč, pri namestitvi senčil na električni pogon pa je tovrstna pomoč nujna.

Zunanje mrežasto senčilo v ročni izvedbi je preprosta za namestitev, saj zahteva le nekaj korakov in približno pet minut.


Si želite ogledati postopek namestitve zunanjega mrežastega senčila? 

Da, želim si ogledati postopek namestitve!

Zaprite, odprite ali pustite soncu, da to stori namesto vas!

Zunanja in notranja senčila VELUX so na voljo v treh različicah: v ročni izvedbi, na električni in solarni pogon. Vsa so enostavna za namestitev iz notranjosti vaše mansarde in so kompatibilna z večino strešnih oken VELUX.

Rešitve, ki delujejo s pomočjo solarne ali električne energije, lahko upravljate tudi na daljavo, kar storite z uporabo brezžičnih stikal ali mobilnih aplikacij VELUX na vašem pametnem telefonu.

VELUX Touch je večnamensko brezžično stikalo (neodvisno od omrežja Wi-Fi), s katerim lahko upravljate več izdelkov na električni ali solarni pogon, zasnovanih za kar največje udobje.

VELUX App Control vam omogoča popoln nadzor nad vsemi vašimi izdelki VELUX na električni in solarni pogon, in to z vašega pametnega telefona. 

VELUX ACTIVE pa je popolnoma avtomatiziran sistem, ki uravnava kakovost notranjega zraka v vašem domu. 

Zakaj se odločiti za nakup notranjih in zunanjih senčil VELUX?

  • Visoko kakovost – senčila VELUX so rezultat številnih testiranj, ki zagotavljajo dolgo življenjsko dobo, kar potrjuje 2- oz. 3-letna garancija

  • Široka ponudba – senčila VELUX zagotavljajo odlično zaščito pred vročino in popoln nadzor nad zatemnitvijo prostora ter usmerjanjem svetlobe v vašem domu

  • Enostavna in varna namestitev – senčila VELUX se popolnoma prilegajo vašim strešnimi oknom VELUX. To pomeni, da jih je povsem enostavno tudi namestiti – brez merjenja, rezanja ali drugih dodatnih del

 

 

Poiščite rešitev za vaš dom

Kombinirajte notranja in zunanja senčila VELUX ter ustvarite prijetno in udobno vzdušje v vašem domu – čez vse leto.

Odlična poletna kombinacija

VELUX vam nudi popolno kombinacijo dveh izdelkov, ki zagotavljata udobje tudi v najbolj vročih poletnih dneh. Zunanje mrežasto senčilo (MHL) ščiti prostor pred sončno toploto in hkrati ne preprečuje razgleda skozi okna. Z zatemnitvenim senčilom Siesta (DKL) pa boste v prostoru lahko kadar koli ustvarili temo in s tem poskrbeli za nemoten spanec ponoči in podnevi. Ta kombinacija je zdaj na voljo z - 10% popustom!

Tri rešitve v enem

Zunanja roleta SOFT (SSS) opravlja dve pomembni nalogi: nudi odlično zaščito pred vročino in zatemnitev prostora. Omogoča prijetno in udobno vzdušje v notranjih prostorih tudi v vročih dneh - tako boste lahko uživali v prijetnem nočnem spancu tudi poleti. V kombinaciji z notranjim rolojem (RFL) boste imeli zagotovljeno zasebnost, hkrati pa zadostno količino dnevne svetlobe. Kolekcija senčil Colour by You vam omogoča, da izberete med več kot tisoč različnimi odtenki in ustvarite popolno notranje senčilo, ki se bo ujemalo z notranjostjo vašega prostora.


Mojstrski duo

Zunanja roleta ALU (SML/SSL) zagotavlja vrhunsko zaščito pred vročino in možnost zatemnitve. Odlikuje jo visokokakovosten in trpežen material ter zvočna izolacija, zaradi česar je nemoten spanec zagotovljen tudi v nevihtnih nočeh. Siesta + plise senčilo (DFD) združuje zatemnitveno in prosojno plise senčilo v enem. Izberite poljubno barvo zatemnitvenega senčila v kombinaciji z belim prosojnim plise senčilom. Na voljo so edinstvene in številne barve ter vzorci!

Kako poteka namestitev zunanjih senčil?

Dopolnite vaša strešna okna VELUX z notranjimi in zunanjimi senčili VELUX! Sledite 3 preprostim korakom namestitve senčil v ročni izvedbi, ki so prikazani v videoposnetku in to storite kar sami v 5 minutah!

Za namestitev senčil VELUX na elektrilni ali solarni pogon, kontaktirajte priporočene izvajalce VELUX. izvajalce VELUX.

V vročem poletju se ohladite na pameten način!

V vročem poletju se ohladite na pameten način!

Povsem razumljivo je, da želite vašo mansardo ohraniti hladno tudi v najbolj vročih poletnih dneh. Obstaja veliko trikov, s katerimi si lahko pri tem pomagate, ampak nekateri med njimi ne delujejo in niso vredni vašega truda. Zato smo tu, da vam pomagamo ugotoviti, katerim neučinkovitim nasvetom za hlajenje se je bolje izogniti in kaj storiti namesto tega, da vam bo v mansardi čim bolj udobno!