Energijsko senčilo VELUX
Izkoristite
brezplačno
dostavo

Termo plise

senčilo VELUX

Energijsko senčilo VELUX
Izkoristite
brezplačno
dostavo

Fleksibilno upravljanje

Energijsko senčilo VELUX
Izkoristite
brezplačno
dostavo

Povečajte
toplotno izolativnost

Termo plise senčilo

Izboljšajte svoje udobje v mrzlih nočeh s termo plise senčilom


Termo plise nudi:

 • Učinek zatemnitve
 • Izboljšano izolacijo
 • Prilagodljivo brezstopenjsko nastavljanje

Termo plise senčila VELUX imajo dvakrat plisirano zatemnilno tkanino z vgrajeno aluminijasto satasto zgradbo, ki izolacijo izboljša za do 25 %. Ker niso pritrjena zgoraj in spodaj, jih lahko postavite na poljubno mesto v oknu in zagotavljajo popolno svobodo pri zagotavljanju zatemnitve, uravnavanja svetlobe ter zasebnosti.

Oglejte si, kako deluje senčilo

Ponujamo pravo senčilo za vse sloge

Na voljo v 12 različnih barvah.

Kakšno upravljanje senčila naj izberem?

Za izbiro pravilnega upravljanja svojega senčila VELUX morate upoštevati, kje imate postavljeno strešno okno in kako pogosto pričakujete, da boste upravljali senčilo.

Termo plise senčila z električnim pogonom se upravlja z upravljalnim stikalom in so idealna izbira pri strešnih oknih VELUX izven dosega rok ali pri tistih, ki želijo svoj podstrešni prostor obogatiti z malo inovativnega prestiža.

Ročno upravljanje z brezstopenjskim nastavljanjem

»Leteča« termo plise senčila z ročnim upravljanjem so zelo preprosta za uporabo. Senčilo se premika po stranskih vodilih, ki zagotavljajo gladko upravljanje in brezstopenjsko nastavljanje. Pritrjeno ni ne na vrhu in ne na dnu okna, tako da lahko nastavljate senčilo z vrha in od spodaj. 

Za lažje upravljanje ročnih senčil so na voljo tudi palice za upravljanje.

Daljinsko upravljanje z električnim pogonom

Termo plise senčila z daljinskim upravljanjem in električnim pogonom se upravlja z upravljalnim stikalom VELUX INTEGRA®, ki je bil prvotno priložen vašemu strešnemu oknu VELUX INTEGRA®. To je intuitivna rešitev, s katero svoja senčila zlahka upravljate na daljavo. Upravljalno stikalo VELUX INTEGRA® namestite tam, kjer ga potrebujete. Upravljanje poteka po enosmerni brezžični komunikaciji. Senčilo lahko upravljate od koder koli v prostoru.

 

Senčilo lahko po potrebi dvignete in spustite tudi ročno. 

Kaj pa če nimam strešnega okna z električnim pogonom VELUX INTEGRA®? 

Če nimate strešnega okna z električnim pogonom VELUX INTEGRA®, vendar želite dobiti senčilo z električnim pogonom, potrebujete krmilni sistem KUX 110. Z njim lahko upravljate senčila ali rolete VELUX z električnim pogonom na strešnih oknih z ročnim upravljanjem. 

Krmilni sistem vključuje daljinski upravljalnik VELUX, s katerim postane senčilo ali roleta združljiva s tehnologijo io-homecontrol®

Poiščite ceno za termo plise senčilo!

Navodila za vgradnjo

Preprosta vgradnja s sistemom VELUX Pick&Click!®

Naši vnaprej vgrajeni patentirani vgradni nosilci so standardno vgrajeni v vsa strešna okna VELUX – prilegajo se vsem senčilom VELUX, tako da omogočajo nemoteno vgradnjo. Navodila za vgradnjo so priložena ob nakupu senčila.

Navodila za vgradnjo

Datoteke PDF vsebujejo podrobna ilustrirana navodila, ki vas natančno vodijo skozi vsak korak postopka vgradnje. Za branje datotek PDF morate imeti v svojem računalniku nameščen program Acrobat Reader. Orodje je brezplačno in ga lahko brezplačno prenesete iz spletnega mesta Adobe.

Energijsko senčilo VELUX – ročno upravljanje

Energijsko senčilo VELUX – z daljinskim upravljanjem in električnim pogonom

Privoščite si več udobja, tako da kombinirate svoje Termo plise senčilo VELUX z ...

Termo plise senčilo VELUX združite z mrežastim senčilom ali roleto VELUX za dodatno zaščito proti vročini in s komarnikom VELUX za okolje brez mrčesa – tudi ko je okno odprto.

Pozor! Ne pozabite, da ni mogoče kombinirati senčil na električni in solarni pogon.

Zunanje mrežasto senčilo

 • Zaščita proti vročini
 • Prosojna tkanina
 • Vgradnja z notranje strani

Zunanje mrežasto senčilo VELUX ustavi sončne žarke še preden pride do stekla, kar zaustavi sončno toploto do 70 %. Tako pomaga ohraniti udobje v vašem prostoru tudi ob toplih sončnih dneh. Tkanina je prosojna, tako da lahko še vedno uživate v razgledu.

Zunanja roleta ALU

 • Zaščita proti vročini
 • Popolna tema
 • Izolacija in zmanjšanje hrupa

Zunanja roleta VELUX je kot nalašč za vsako podnebje ali letni čas, saj prepreči pregrevanje prostora poleti, ohranja toploto pozimi in omogoča popolno zatemnitev prostora v vsakem trenutku dneva.

Komarnik

 • 100-odstotna zaščita proti mrčesu
 • Trpežna prosojna tkanina
 • Ne ovira razgleda

S komarniki VELUX lahko uživate v svežem zraku – brez mrčesa. So preprosti za uporabo in se prilegajo vsem strešnim oknom VELUX. Kadar komarnika ne uporabljate, se zloži v tanko aluminijasto zgornjo kaseto.

 

7
Razlogov za izbiro senčil VELUX
 • Popolna kombinacija z vašim strešnim oknom VELUX
 • Senčila VELUX se vgradijo hitro in enostavno
 • Ponujamo pravo senčilo za vse potrebe
 • Vedno na dosegu
 • Kvaliteta za dolgo uporabo
 • Izberite pravo senčilo
 • Inovativne zasnove in slogi