Izkoristite
brezplačno
dostavo

VELUX Siesta senčilo

Izkoristite
brezplačno
dostavo

Prijetno spanje
v popolni temi

Izkoristite
brezplačno
dostavo

Nova otroška kolekcija siesta senčil

Siesta senčilo

Od 85,40€

Prijeten spanec s popolno zatemnitvijo


Siesta senčilo nudi:

 
 • Popolno zatemnitev
 • Brezstopenjsko nastavljanje
 • Na voljo v različnih barvah in modelih, vključno z 18 zabavnimi in zanimivimi motivi iz VELUX & Disney Otroške kolekcije
 • Vodila v beli ali aluminijasti barvi (za ročna senčila)

Siesta senčilo zagotavlja popolno zatemnitev, ne glede na uro. Idealno je za spalnico, kjer potrebujete popoln nadzor nad svetlobo, da imate zagotovljen dober nočni spanec ali dremež podnevi.Oglejte si, kako deluje senčilo

Imamo pravo senčilo za vse potrebe

&Copy; Disney. Na podlagi del »Medvedek Pu« avtorjev A. A. Milne in E. H. Shepard.

© & ™ Lucasfilm Ltd.

Na voljo v različnih barvah in modelih, vključno z 18 zabavnimi in zanimivimi motivi iz VELUX & Disney Otroške kolekcije.

Siesta senčila VELUX preverjeno zagotavljajo najboljši učinek zatemnitve. Elegantna tanka vodila v aluminijasti ali beli barvi zagotavljajo popolno temo, ne glede na barvo senčila. Izberite model, ki se najbolj ujema z vašim slogom in notranjostjo prostora.

Bela vodila

Aluminijasta vodila

Na voljo v beli ali aluminijasti barvi

Izberite med belimi ali aluminijastimi vodili za vaše ročno notranje senčilo. Bela vodila se bodo odlično podala k belim strešnim oknom.


Unikatna senčila, kot ste unikatni vi

Z VELUX kolekcijo Colour by You lahko izbirate med 1800 barvami za vaše senčilo. 

Unikatna senčila, kot ste unikatni vi

Z VELUX kolekcijo Colour by You lahko izbirate med 1800 barvami za vaše senčilo.

Kakšno upravljanje senčila naj izberem?

Za izbiro ustreznega upravljanja svojega senčila VELUX morate upoštevati, kje imate postavljeno strešno okno in kako pogosto pričakujete, da boste upravljali senčilo.

 
Senčila s solarnim in električnim pogonom imajo daljinsko upravljanje in so idealna izbira pri strešnih oknih VELUX izven dosega rok ali pri tistih, ki želijo svoj podstrešni prostor obogatiti z malo inovativnega prestiža. Ročno zunanje mrežasto senčilo se ne more vgraditi na strešna okna z daljinskim upravljanjem.

Ročno upravljanje s palico za upravljanje

Senčila z ročnim upravljanjem lahko upravljate ročno ali s palico, če so vgrajena previsoko.

Daljinsko upravljanje z električnim pogonom

Siesta senčila z daljinskim upravljanjem in električnim pogonom se upravlja z upravljalnim stikalom VELUX INTEGRA®, ki je bil prvotno priložen vašemu strešnemu oknu VELUX INTEGRA®. To je intuitivna rešitev, s katero svoja senčila zlahka upravljate na daljavo. Upravljalno stikalo VELUX INTEGRA® namestite tam, kjer ga potrebujete. Upravljanje poteka po enosmerni brezžični komunikaciji. Senčilo lahko upravljate od koder koli v prostoru.

Senčilo lahko po potrebi dvignete in spustite tudi ročno z drogom za upravljanje na dnu senčila.

Kaj pa, če nimam strešnega okna z električnim pogonom VELUX INTEGRA®? 
Če nimate strešnega okna z električnim pogonom VELUX INTEGRA®, vendar želite dobiti senčilo z električnim pogonom, potrebuejte električni pretvornik KUX 100. Z njim lahko upravljate senčila ali rolete VELUX z električnim pogonom na strešnih oknih z ročnim upravljanjem.

Solarno napajanje in brezžično upravljanje

Siesta senčila z daljinskim upravljanjem in solarnim pogonom se upravlja z upravljalnim stikalom VELUX INTEGRA®, ki je bil prvotno priložen vašemu strešnemu oknu VELUX INTEGRA®. To je intuitivna rešitev, s katero svoja senčila zlahka upravljate na daljavo. Upravljalno stikalo VELUX INTEGRA® namestite tam, kjer ga potrebujete. Upravljanje poteka po enosmerni brezžični komunikaciji. Senčilo lahko upravljate od koder koli v prostoru.

 


Senčila s solarnim pogonom lahko po potrebi upravljate tudi ročno. Baterija, ki se polni s sončno energijo, zadošča za do 600 premikov tudi če ni sončne svetlobe za polnjenje.

Poiščite ceno za siesta senčilo!

Navodila za vgradnjo

Preprosta vgradnja s sistemom VELUX Pick&Click!™

Nosilci so standardno vgrajeni v vsa strešna okna VELUX – prilegajo se vsem senčilom VELUX, tako da omogočajo nemoteno vgradnjo. Navodila za vgradnjo so priložena ob nakupu senčila.

Navodila za vgradnjo

Datoteke PDF vsebujejo podrobna ilustrirana navodila, ki vas natančno vodijo skozi vsak korak postopka vgradnje. Za branje datotek PDF morate imeti v svojem računalniku nameščen program Acrobat Reader. Orodje je brezplačno in ga lahko brezplačno prenesete iz spletnega mesta Adobe.

Siesta senčilo VELUX – ročno upravljanje
Siesta senčilo VELUX – daljinsko upravljanje z električnim pogonom
Siesta senčilo VELUX – daljinsko upravljanje in solarni pogonPrivoščite si več udobja, tako da kombinirate siesta senčilo VELUX z ...

Kombinirajte Siesta senčilo z zunanjim mrežastim senčilom ali roleto za dodatno zaščito proti vročini in s komarnikom VELUX za prostor brez mrčesa – tudi ko je okno odprto.

Pozor! Ne pozabite, da ni mogoče kombinirati senčil na električni in solarni pogon.

Zunanje mrežasto senčilo

 • Zaščita proti vročini
 • Prosojna tkanina
 • Vgradnja z notranje strani

Zunanje mrežasto senčilo VELUX ustavi sončne žarke še preden pride do stekla, kar zaustavi sončno toploto do 70 %. Tako pomaga ohraniti udobje v vašem prostoru tudi ob toplih sončnih dneh. Tkanina je prosojna, tako da lahko še vedno uživate v razgledu.

Komarnik

 • 100-odstotna zaščita proti mrčesu
 • Trpežna prosojna tkanina
 • Ne ovira razgleda

S komarniki VELUX lahko uživate v svežem zraku – brez mrčesa. So preprosti za uporabo in se prilegajo vsem strešnim oknom VELUX. Kadar komarnika ne uporabljate, se zloži v tanko aluminijasto zgornjo kaseto.

 

Morda vam bo všeč tudi

Termo plise senčilo

 • Učinek zatemnitve
 • Izboljšana izolacija
 • Prilagodljivo brezstopenjsko nastavljanje

Termo plise senčila VELUX imajo dvojno plisirano zatemnitveno tkanino, ki izolacijo izboljša za do 25 %. Ker niso pritrjena zgoraj in spodaj, jih lahko postavite na poljubno mesto na oknu in zagotavljajo svobodo pri zagotavljanju zatemnitve, uravnavanja svetlobe ter zasebnosti.

 

Zunanja roleta ALU

 • Zaščita proti vročini
 • Popolna tema
 • Izolacija in zmanjšanje hrupa

Zunanja roleta VELUX je kot nalašč za vsako podnebje ali letni čas, saj prepreči pregrevanje prostora poleti, ohranja toploto pozimi in omogoča popolno zatemnitev prostora v vsakem trenutku dneva.

7
Razlogov za izbiro senčil VELUX
 • Popolna kombinacija z vašim strešnim oknom VELUX
 • Senčila VELUX se vgradijo hitro in enostavno
 • Ponujamo pravo senčilo za vse potrebe
 • Vedno na dosegu
 • Kvaliteta za dolgo uporabo
 • Izberite pravo senčilo
 • Inovativne zasnove in slogi