Izkoristite
brezplačno
dostavo

Plise senčilo VELUX

Izkoristite
brezplačno
dostavo

Fleksibilno upravljanje

Izkoristite
brezplačno
dostavo

Zasebnost in
dekoracija

Plise senčilo

Prilagodljivo senčilo, ki zagotavlja popolno zasebnost


Plise senčilo nudi:

 • Mehko razprši dnevno svetlobo
 • Prilagodljivo brezstopenjsko nastavljanje
 • 20 različnih barv in vzorcev

Plise senčilo VELUX je eleganten način za zagotovitev zasebnosti, pri tem pa prostor napolni s prijetno mehko svetlobo. Postavite ga lahko poljubno in tako nastavite količino prepuščene svetlobe ter si zagotovite razgled navzven.Oglejte si, kako deluje senčilo

Ponujamo pravo senčilo za vse sloge

Na voljo v 20 različnih barvah in modelih.

Plise senčilo VELUX zmehča svetlobo, ki vstopa v prostor. Mehčanje svetlobe se spreminja glede na barvo senčila.

Kakšno upravljanje senčila naj izberem?

Za izbiro pravilnega upravljanja svojega senčila VELUX morate upoštevati, kje imate postavljeno strešno okno in kako pogosto pričakujete, da boste upravljali senčilo.

Plise senčila z električnim pogonom se upravlja z upravljalnim stikalom in so idealna izbira pri strešnih oknih VELUX izven dosega rok ali pri tistih, ki želijo svoj podstrešni prostor obogatiti z malo inovativnega prestiža.

Ročno upravljanje z brezstopenjskim nastavljanjem

»Leteča« plise senčila z ročnim upravljanjem so zelo preprosta za uporabo. Senčilo se premika po stranskih vodilih, ki zagotavljajo gladko upravljanje in brezstopenjsko nastavljanje. Pritrjeno ni ne na vrhu in ne na dnu okna, tako da lahko nastavljate senčilo z vrha in od spodaj. Z drogoma za upravljanje zgoraj in spodaj zlahka dvignete ali spustite spodnji ali zgornji del senčila po svojih željah. 

Za lažje upravljanje ročnih senčil z drogom za upravljanje so na voljo tudi palice za upravljanje, podaljški palic in prilagodilniki.

Daljinsko upravljanje z električnim pogonom

Plise senčila z daljinskim upravljanjem in električnim pogonom se upravlja z upravljalnim stikalom VELUX INTEGRA®, ki je bil prvotno priložen vašemu strešnemu oknu VELUX INTEGRA®. To je intuitivna rešitev, s katero svoja senčila zlahka upravljate na daljavo. Upravljalno stikalo VELUX INTEGRA® namestite tam, kjer ga potrebujete. Upravljanje poteka po enosmerni brezžični komunikaciji. Senčilo lahko upravljate od koder koli v prostoru.

 

Senčilo lahko po potrebi dvignete in spustite tudi ročno z drogom za upravljanje na dnu senčila.  

Kaj pa če nimam strešnega okna z električnim pogonom VELUX INTEGRA®?  

Če nimate strešnega okna z električnim pogonom VELUX INTEGRA®, vendar želite dobiti senčilo z električnim pogonom, preizkusite krmilni sistem KUX 100. Z njim lahko uporabite senčila ali rolete VELUX z električnim pogonom na strešnih oknih z ročnim upravljanjem. Preizkusite lahko tudi krmilni sistem KMX 100, ki avtomatizira vaše celotno ročno strešno okno. S krmilnim sistemom KMX 100 lahko upravljate več električnih izdelkov. 

Oba krmilna sistema vključujeta daljinski upravljalnik VELUX, s katerim postane senčilo ali roleta združljiva s tehnologijo io-homecontrol®. Krmilni sistem KMX 100 vključuje tudi senzor za dež. 
 

Poiščite ceno za plise senčilo!

Navodila za vgradnjo

Preprosta vgradnja s sistemom VELUX Pick&Click!®

Naši vnaprej vgrajeni patentirani vgradni nosilci so standardno vgrajeni v vsa strešna okna VELUX – prilegajo se vsem senčilom VELUX, tako da omogočajo nemoteno vgradnjo. Navodila za vgradnjo so priložena ob nakupu senčila.

Navodila za vgradnjo

Datoteke PDF vsebujejo podrobna ilustrirana navodila, ki vas natančno vodijo skozi vsak korak postopka vgradnje. Za branje datotek PDF morate imeti v svojem računalniku nameščen program Acrobat Reader. Orodje je brezplačno in ga lahko brezplačno prenesete iz spletnega mesta Adobe.

Plise senčilo VELUX – ročno upravljanje
Plise senčilo VELUX – z daljinskim upravljanjem in električnim pogonom


Privoščite si več udobja, tako da kombinirate svoje plise senčilo VELUX z ...

Plise senčilo lahko kombinirate z mrežastim senčilom ali roleto VELUX za dodatno zaščito proti vročini in s komarnikom VELUX za okolje brez mrčesa – tudi ko je okno odprto.

Zunanje mrežasto senčilo

 • Zaščita proti vročini
 • Prosojna tkanina
 • Vgradnja z notranje strani

Zunanje mrežasto senčilo VELUX ustavi sončne žarke še preden pride do stekla, kar zaustavi sončno toploto do 70 %. Tako pomaga ohraniti udobje v vašem prostoru tudi ob toplih sončnih dneh. Tkanina je prosojna, tako da lahko še vedno uživate v razgledu.

Zunanja roleta ALU

 • Zaščita proti vročini
 • Popolna tema
 • Izolacija in zmanjšanje hrupa

Zunanja roleta VELUX je kot nalašč za vsako podnebje ali letni čas, saj prepreči pregrevanje prostora poleti, ohranja toploto pozimi in omogoča popolno zatemnitev prostora v vsakem trenutku dneva.

Komarnik

 • 100-odstotna zaščita proti mrčesu
 • Trpežna prosojna tkanina
 • Ne ovira razgleda

S komarniki VELUX lahko uživate v svežem zraku – brez mrčesa. So preprosti za uporabo in se prilegajo vsem strešnim oknom VELUX. Kadar komarnika ne uporabljate, se zloži v tanko aluminijasto zgornjo kaseto.

 

Morda vam bo všeč tudi

7
Razlogov za izbiro senčil VELUX
 • Popolna kombinacija z vašim strešnim oknom VELUX
 • Senčila VELUX se vgradijo hitro in enostavno
 • Ponujamo pravo senčilo za vse potrebe
 • Vedno na dosegu
 • Kvaliteta za dolgo uporabo
 • Izberite pravo senčilo
 • Inovativne zasnove in slogi