KAKO USTVARITI SANJSKI DOM?

Z notranjim oblikovanjem izražamo sebe. V domove, ki jih ustvarjamo, vedno vnašamo tudi svojo osebnost. Izbire pri načrtovanju naših domovanj – od najljubših barv do najbolj priljubljenega kosa pohištva – ne odražajo le tega, kdo smo, ampak tudi, kdo si želimo postati v prihodnje. 

Že majhne spremembe imajo lahko velik učinek. Strešna okna zagotavljajo dodatno dnevno svetlobo, povezavo z naravo in veliko svežega zraka, kar doda vrednost vašemu življenju. Če rečemo, da so bližnjica do vašega sanjskega doma, ne pretiravamo – in niso tako draga, kot mislite. V nadaljevanju odkrijte, kako preprosto je uresničiti svoje sanje o domu.


KAKO USTVARITI FUNKCIONALEN DOM?

Potrebe se spreminjajo. Naši domovi bi morali biti narejeni tako, da bi ustrezali spremembam v našem vsakodnevnem življenju. To pomeni, da bi moral vsak prostor zagotavljati spodbujajoče vzdušje, funkcionalnost, prilagodljivost … Dom nam daje prostor, da delamo stvari, ki jih imamo radi. Pri VELUX vas želimo spodbuditi, da si ustvarite dom, ki vas bo pri tem podpiral.

Vsak košček neba, ki ga lahko vnesete v svoj dom, bo izboljšal vaše počutje, vas osvobodil in vam omogočil, da se boste počutili bolj povezane z naravo. 

Vas zanima, kako to narediti?

KAKO USTVARITI UDOBEN DOM?

Zdravo in srečno življenje se začne tam, kjer preživimo največ časa: doma. Okolje, v katerem živimo, bi moralo prispevati k našemu dobremu počutju. Življenje brez dnevne svetlobe in svežega zraka vpliva na naše zdravje in počutje. Strešna okna ves dan polnijo dom s svetlobo in izboljšujejo prezračevanje.

90 odstotkov življenja preživimo v zaprtih prostorih. Da bi ostali zdravi in se dobro počutili, se moramo kot človeštvo ponovno povezati z naravo. Obdati se z lepoto dnevne svetlobe in svežega zraka. Narava je naša mati. Povabimo jo nazaj v svoje življenje.

 Spustite dnevno svetlobo v svoj dom:  Strešna okna vaš dom napolnijo z dvakrat več dnevne svetlobe kot fasadna okna. Za vas in vašo družino to pomeni mnogo dobrega.

Že majhne spremembe imajo lahko velik učinek. Strešna okna so cenovno dostopna bližnjica do ureditve sanjskega domovanja.

Predstavljamo vam prednosti dnevne svetlobe v:

Preberite si več o...


90% svojega življenja preživimo v zaprtih prostorih