Preobrazba sobe

Strešna okna v vaš dom vpeljejo svetlobo, barve in življenje. Opazite razliko?

Dodaj okna

Dodaj okna

4 odlični razlogi za menjavo strešnega okna v vašem domu

Boljša kakovost zraka

Vas motita vročina ali prepih? Živite v bližini hrupne ceste ali na očeh sosedov? Ne glede na vaš problem za udobje imamo pri VELUX rešitev s strešnimi okni, ki bo ustrezala vašim potrebam. Z našimi specializiranimi zasteklitvami lahko svoje strešno okno prilagodite tako, da kar najbolje izkoristite svojo notranjo klimo. Uživajte v izboljšanem prezračevanju in izbirajte med široko paleto senčil za zaščito pred soncem.

Enostavna menjava

Vas skrbi kako zamenjati strešno okno VELUX? Veliko lažje je kot si mislite. Naši priporočeni monterji so usposobljeni za zamenjavo strešnih oken. Ne glede na težavnost, lahko staro strešno okno zamenjate z novim, v samo 4 urah.

Energijska učinkovitost

Vsa VELUX strešna okna so izdelana tako, da imajo dolgo življenjsko dobo, hkrati pa proizvodnjo ves čas izboljšujemo. Nova strešna okna VELUX so vgrajena z najsodobnejšimi izolacijskimi tehnologijami, ki resnično pomembno vplivajo na boljšo energijsko učinkovitost. Če torej v hladni sezoni zaprete vrata vaše starejše prenovljene sobe, je sedaj čas, da si povrnete prostor in svetlobo. Z zamenjavo strešnih oken zagotovite, da toplota ostane v notranjosti, mraz pa pustite zunaj.

Več udobja

Se spopadate z nedosegljivim oknom, ki ga ne morete odpreti? Razmilsite o menjavi strešnega okna z VELUX INTEGRA® strešnim oknom na električno ali sončno energijo. VELUX INTEGRA strešna okna vam nudijo optimalno udobje in nadzor kar iz naslonjača, na dosegu roke. Izberite tudi med različnimi izgledi oken. Lahko se odločite za topel videz borovega lesa ali bela okna, ki odsevajo še več svetlobe v vaš prostor.

4 odlični razlogi za menjavo strešnega okna v vašem domu

Kakovost zraka v zaprtih prostorih je povezana s prezračevanjem. 

Kakovost zraka v zaprtih prostorih je povezana s prezračevanjem. 

Menjava strešnega okna je lažja kot is predstavljate. Ko zamenjate vaše staro strešno okno z novim, pridobite na energijski učinkovitosti  ki je ena izmed ključnih prednosti.

V priročniku preberite:

  • zakaj je temeljito prezračevanje ključno za bolj zdravo dihanje

  • za katero vrsto prezračevanje se odločiti - naravno ali mehansko

  • kako poskrbeti za najboljše prezračevanje vašega doma.

Menjava strešnega okna je preprosta!

Nova VELUX strešna okna so opremljena z najsodobnejšimi tehnologijami, dimenzije okvirja pa ostajajo enake kot doslej.  To pomeni, da lahko svoja stara strešna okna nadomestite z novimi hitro in brez težav. Dodaten plus je, da je menjava cenejša, kot si mislite. Prenesite si priročnik, s katerim boste s 4 vprašanji preverili ali je že čas za menjavo vaših strešnih oken. 

Stopite v stik in si poiščite svojega priporočenega VELUX izvajalca. 

VELUX izvajalci so tisti, ki vam bodo pomagali pri načrtovanju, izbiri in namestitvi strešnih oken, senčil, rolet in mrežastega senčila. Na naši spletni strani, si izberite svojega monterja in stopite z njim v kontakt.

na VELUX strešna okna
na VELUX rolete