{{property.PropertyName}}
{{property.casePropertiesSelected[0].PropertyValue}}
Zaželeni družinski domovi

Sodobni načrtovalci so na misiji ustvariti prilagodljive načrte, ki jih je mogoče preprosto zgraditi in prilagoditi edinstvenim potrebam posameznih lastnikov.

Razvojno podjetje Countryside Homes ponuja nabor samostojnih hiš in dvojčkov, z dvema, tremi in štirimi spalnicami, ki so idealne za sodobno družinsko življenje, hkrati pa prostorne in vsebujejo najnovejše funkcije.

S svetlobo napolnjen dom

Ta prijeten in svetel prostor je popoln za družino Dunham. Dom ponuja popolno ravnovesje med prostorom in praktičnostjo za sodoben družinski življenjski slog, z veliko prostora za druženje a hkrati tudi kotičke za preživljanje časa zase.

Svetloba preplavlja sodobno odprto kuhinjo in jedilnico družine Dunham skozi strešna okna VELUX in panoramska vrata, kar zagotavlja kar največjo količino dnevne svetlobe in svežega zraka. To naredi delo v kuhinji lažje in bolj zdravo ter poveže družino z naravo skozi spreminjajočo se dnevno svetlobo in oblake, ki se pomikajo nad njihovo jedilno mizo.

Spalnica s strešnimi okni VELUX v hiši podjetja Countryside Homes.
Zbujanje s sončnimi žarki

V prvem nadstropju so tri prostorne spalnice in družinska kopalnica z ločenim prostorom za prho, v drugem nadstropju pa je glavna spalnica z izjemno rešitvijo strešnih oken VELUX.

Priporočeni izdelki VELUX
Fiksni strešni elementi VELUX
Pojdi na izdelek
Senčilo Siesta (DKL)
Pojdi na izdelek

Zunanja roleta SOFT (SSS)
Pojdi na izdelek