{{property.PropertyName}}
{{property.casePropertiesSelected[0].PropertyValue}}

Zamisel je bila preprosta, a izjemna – odprimo prostor, ustvarimo več bivalnega prostora in v dom spustimo zrak, sonce in pogled v modro nebo.
»Stavbi sem želel dodati več kot le nekaj prostorov,« pravi arhitekt. »Želel sem, da bi prostori imeli občutek, kot da spadajo tja, kot da dodajo vrednost življenju njihovih stanovalcev. S teraso odpremo dom zunanjosti in ga povežemo z naravo. Če jo dodamo, res lahko izboljšamo kakovost življenja oseb, ki živijo v stavbi.

Ko so okna za izhod na teraso VELUX odprta, vam omogočajo dostop do zunanjih teras, ko so zaprta, pa veliko dnevne svetlobe.

Če želite čudovit panoramski pogled ali več naravnega zračevanja, lahko odprete zgornji del okna strešne terase. Če želite iti ven, preprosto odprite zgornji in spodnji del ter ustvarite izhod.

Vgradnja dodatnih strešnih oken je najhitrejši način za dramatično izboljšanje občutka prostornosti in odprtosti v vašem domu. Ko imate možnost, da jih kombinirate po lastnih željah, lahko ustvarite svetlejše in še bolj dramatične prostore.
S strešnimi okni VELUX lahko ustvarite svojo edinstveno kombinacijo in prilagodite prostor v skladu z lastnimi potrebami. Ponujamo rešitve za vse potrebe, ne glede na to, ali želite vgraditi okna eno ob drugem, eno nad drugim ali v obliki kvadrata. Ne glede na to, kakšno kombinacijo si zamislite, lahko uresničite svoje sanje o dnevni svetlobi.
Izbira oken z lesenim okvirjem je oblikovalcu pomagala ustvariti čistejši in naravnejši videz, kar prispeva k splošnemu vzdušju v domu. Tako pridobimo čist, sodoben in domač prostor, kjer naravni elementi in naravna svetloba ustvarijo sproščujoče okolje za vašo dušo in um. 

Okna nad bivalnimi prostori vam omogočajo dodatno svetlobo in svež zrak, tudi če so okna zunaj dosega rok.
Elektrificirana strešna okna in okna na solarni pogon VELUX so popolna za predele zunaj dosega rok. Z inovativnim sistemom za daljinsko upravljanje oken, notranjih in zunanjih senčil, jih lahko odpirate ter zapirate s samo dotikom gumba. S stenskim stikalom lažje in hitreje dosežete vsako okno. Popolna so za mesta, do katerih je težko dostopati, in najboljša izbira za svež zrak in večje bivalno ugodjei. Slike, ki prikazujejo, kaj bi stavba lahko postala, so opomnik, da je temen in zastarel prostor včasih le platno, na katerem lahko ustvarite svoj sanjski dom. Ko svetloba napolni prostore s toploto, prostor ni le »dovolj dober«, temveč postane vaš otok, na katerem lahko živite zdravo, uravnovešeno in produktivno življenje.

Priporočeni izdelki VELUX
Strešni balkon VELUX (GDL)
Pojdi na izdelek
Elektrificirana strešna okna (GGL)
Pojdi na izdelek
Senčilo Siesta (DKL)
Pojdi na izdelek