{{property.PropertyName}}
{{property.casePropertiesSelected[0].PropertyValue}}

Ko je arhitekt dobil proste roke pri oblikovanju te klasične, a nekoliko dolgočasne hiše, je njegova domišljija dobila prosto pot in rezultat je bil osupljiv. »Večina ljudi se ne zaveda, kakšen pomen imata naravna svetloba in razgled v naravo ter kakšno razliko lahko naredita,« je povedal arhitekt. »S pravimi okni lahko to dosežemo veliko preprosteje, kot bi si mislili.«

V spalnici smo z dodatnimi okni in strešnimi terasami dolgočasen, preprost in temen prostor spremenili v svetlo, vznemirljivo in luksuzno spalnico za odrasle, kjer so jutra polna energije.

Ko so okna za izhod na teraso VELUX odprta, vam omogočajo dostop do zunanjih teras, ko so zaprta, pa veliko dnevne svetlobe. Omogočajo vam, da svoj dan začnete s skodelico kave na svežem zraku, ko ste še vedno v svoji spalnici, in tako izkusite življenje, ki je običajno na voljo le v luksuznih hotelih.

Če želite čudovit panoramski pogled ali več naravnega zračevanja, lahko odprete zgornji del okna strešne terase. Če želite iti ven, preprosto odprite zgornji in spodnji del ter ustvarite izhod.

Vgradnja dodatnih strešnih oken je najhitrejši način za dramatično izboljšanje občutka prostornosti in odprtosti v vašem domu. Ko imate možnost, da jih kombinirate po lastnih željah, lahko ustvarite še svetlejše in bolj dramatične prostore.
S strešnimi okni VELUX lahko ustvaritev svojo edinstveno kombinacijo in zares prilagodite svoj prostor. Ponujamo rešitve za vse potrebe, ne glede na to, ali želite vgraditi okna eno ob drugem, eno nad drugim ali v obliki kvadrata. Ne glede na to, kakšno kombinacijo si zamislite, lahko uresničite svoje sanje o dnevni svetlobi.

Enojna strešna okna so odlične rešitve za majhne prostore, kot so stopnišča. V tem domu svetloba od zgoraj omogoča varnejše premikanje po stopnicah, hkrati pa odpira prostor in poskrbi za sodobnejši in elegantnejši videz – kdo bi si mislil, da ima preprosto in funkcionalno stopniške lahko tako dramatičen učinek?
Barvna paleta doma je večinoma sestavljena iz nevtralnih barv, kar ustvarja pomirjujoče, spokojno, čisto in sodobno okolje. Okna z lesenim okvirjem se prilegajo estetski zasnovi, nekaj barve na rumenih notranjih senčilih pa vnaša igrivost v otroško sobo. Notranja senčila so tudi odlična rešitev za zmerno sončno svetlobo, saj otroci potrebujejo več svetlobe za igro, branje ali učenje, zasenčeno svetlobo, ko odhajajo v posteljo, poslušajo pravljice in se sproščajo, ter popolno temo za dober spanec ali popoldanski počitek.
Po prenovi je ta nekoliko dolgočasna in preprosta hiša pridobila obilico svetlobe in luksuzen pridih, ki s klasičnimi okni predstavlja popoln družinski dom.

Priporočeni izdelki VELUX
Fiksni strešni elementi VELUX
Pojdi na izdelke
Strešni balkon VELUX (GDL)
Pojdi na izdelke
Senčilo Siesta (DKL)
Pojdi na izdelke