Spalnica
Raziščite
Ideje za spalnico – Naj vaše sanje sežejo do zvezd

Spanje pod zvezdami

Strma in visoka streha te spalnice je omogočila vgradnjo skupine štirih velikih strešnih oken, ki zdaj zagotavljajo fantastičen razgled. Vsa okna imajo siesta senčila za popolno zatemnitev. Za večje udobje so vgrajena VELUX INTEGRA® strešna okna, ki jih je mogoče upravljati z upravljalno tablico na dotik.

Ideje za sodobne spalnice
Raziščite
Ideje za spalnico – Svetlejša spalnica

Svetlejša spalnica

Po zaslugi kombinacije strešnih oken se ta spalnica v mansardi podnevi zdaj kopa v obilni sončni svetlobi. Klasično zgornje odpiranje strešnih oken omogoča enostavno upravljanje strešnih oken tudi, če so čisto blizu postelje. 

Navdihi za spalnice
Raziščite
Ideje za spalnico – Izkoristite svoj prostor

Izkoristite svoj prostor


Dve okni s kupolo za ravno streho dajeta prostoru novo dimenzijo, saj prinašata dnevno svetlobo in svež zrak.

Dnevna svetloba v spalnicah – ideje
Raziščite
Vaš novi balkon

Vaš balkon

V tem prostoru vidimo edinstveno kombinacijo strešnega balkona VELUX CABRIO ® na eni strani in panoramskega strešnega okna s fiksnim spodnjim elementom na drugi strani. Balkon VELUX CABRIO® se v le nekaj sekundah odpre v majhen balkon.

Raziščite
Zagotovite si popolno svetlobo

Zagotovite si popolno svetlobo

V tej spalnici z visokim parapetom in nizkim naklonom prinašajo dnevno svetlobo tri klasična lesena strešna okna VELUX. Zatemnitev prostora in zaščito pred vremenskimi pojavi omogočajo rolete na zunanji strani. Notranja rolo senčila dekorirajo in omilijo direktno sončno svetlobo.

Raziščite
Spalnica za dan in noč

Spalnica za dan in noč

Dve klasični leseni strešni okni dajeta svetlobo in razgled na okolico. Za preprečevanje pregrevanja prostora so okna opremljena z zunanjimi mrežastimi senčili, ki zmanjšajo sončno vročino do 71 %. Prosojna mrežasta tkanina prepušča svetlobo v prostor in ohranja razgled. Na notranji strani so vgrajena siesta senčila, ki zagotavljajo popolno zatemnitev čez dan.

Raziščite
Dodatna svetloba in razgled – Ideje za spalnico

Dodatna svetloba in razgled – Ideje za spalnico

V to spalnico je bilo mogoče vgraditi dve panoramski strešni okni, ki zagotavljata enkraten razgled. Pod strešnimi okni so vgrajena fiksna strešna okna GIU, ki dajejo lep razgled na vrt in še več dnevne svetlobe.