Otroška soba
Raziščite
Ideje za otroško sobo – Izkoristite prostor

Izkoristite prostor

Dvignjena postelja je enkraten način, da v najstnikovi sobi naredite več prostora. S tremi velikimi strešnimi okni, ki razsvetlijo ta prostor, je prostor odprt, udoben in vedno poln svežega zraka. Eno okno je postavljeno visoko, da svetloba doseže tudi oddaljeno steno in vogale – to je strešno okno VELUX INTEGRA®, ki ga lahko odpirate in zapirate z našo inovativno upravljalno tablico.

Ideje za otroško sobo
Raziščite
Ideje za otroško sobo – Še nikoli toliko dnevne svetlobe

Še nikoli toliko dnevne svetlobe

Zaradi svojega kota in položaja strešna okna VELUX prepuščajo več svetlobe kot običajne frčade. Plise senčila so idealna za uravnavanje svetlobe, saj jih lahko postavite na poljubno mesto v oknu, pri tem pa ohranite svoj razgled.

Navdih za otroško sobo
Raziščite
Ideje za otroško sobo – Preprosta rešitev

Preprosta rešitev


Eno strešno okno VELUX je vse, kar je treba za veliko dodatne svetlobe v tej otroški sobi v mansardi. Priročno zgornje odpiranje naših klasičnih strešnih oken omogoča enostavno upravljanje tudi, če je pohištvo tik pod njimi. To okno brez vzdrževanja ne potrebuje čiščenja in pleskanja, lahko ga le obrišete z mehko vlažno krpo.

Ideje in navdihi za otroško sobo
Raziščite
Ideje za otroško sobo – Svetlejša soba za lepšo igro

Svetlejša soba za lepšo igro

Osupljiva kombinacija klasičnega plastificiranega strešnega okna in vertikalnega elementa pod njim poskrbi za svetlo otroško sobo. Z veliko dnevne svetlobe in zraka je to zdaj popoln prostor za spanje, domače naloge, igre in vseh drugih dejavnosti, ki sestavljajo otrokov vsakdan.

Otroška soba