UGODNO do kompleta »ZDRAV DOM«


AKCIJA! 


Nadgradite obstoječa strešna okna za več udobja in vedno zdrav zrak v prostorih: okno boste lahko odpirali in zapirali s pomočjo tipke, senzor za dež pa bo poskrbel, da se okna zaprejo, če nanj pade nekaj kapljic dežja. Ampak to je le prvi korak. Z dodatkom sistema VELUX ACTIVE, bo odpiranje in zapiranje okna avtomatizirano, glede na kakovost zraka v prostoru. Vse skupaj boste lahko nadzirali preko vašega telefona.


VELUX INTEGRA® - Komplet za solarno upravljanje (KSX 100K)

Set za solarno upravljanje VELUX INTEGRA omogoči, da ročno klasično strešno okno upravljate preko daljinskega stikala in povežete v VELUX ACTIVE sistem za uravnavanje kakovosti notranjega zraka (poseben izdelek). Vgradnja na klasično ročno upravljano strešno okno VELUX je hitra in enostavna in ne potrebuje kablov.  S pomočjo solarne energije odpira in zapira strešno okno. Vsebuje: motor na solarni pogon, akumulator, solarno celico, dežni senzor in brezžično stikalo. Za varnost pred dežjem skrbi dežni senzor, ki zapre okno takoj, ko nanj pade nekaj kapljic dežja.

VELUX Active - Sistem za uravnavanje kakovosti notranjega zraka (KIX 300 EU)

Vsebuje: senzor notranjega zraka, ki meri temperaturo, vlago in CO2, stikalo za odhod in gateway. Skupaj z brezplačno aplikacijo za pametni telefon omogoča popolno kontrolo nad kakovostjo zraka v prostoru. Več na povezavi.


Komplet »Zdrav dom« vsebuje:

- Elektromotor KSX 100 ali KSX 100K (set s solarnim napajanjem) in

- KIX 300 EU Paket VELUX Active

V času od 20.09.2019 do 10.11.2019, kupec prejme komplet, skupaj z montažo motorja, po sledečih cenah: 

Kako do kompleta »Zdrav dom«?

Prijavite se spodaj, preko prijavnega obrazca in izpolnite vse zahtevane podatke. Na podlagi prijave vam bomo poslali predračun. Po vplačilu vas bo kontaktiral izvajalec s katerim se boste dogovorili za vgradnjo solarnih motorjev. Iz varnostnih razlogov set VELUX Active kupec poveže sam s pomočjo aplikacije na telefonu. Več o tem na povezavi.

Za več informacij nas lahko kontaktirate na telefon 01 724 68 68 ali na elektronski naslov velux@velux.si.

AKCIJA JE NAMENJENA FIZIČNIM OSEBAM.

Vse podrobnosti o akciji pa si lahko preberete TUKAJ.

 

*
*
*
*
*
*
*
Za iskanje kode, glejte video zgoraj.
*
Soglasje
*
Prebral/a sem in razumem Izjavo o zaupnosti.