Home > Slovenia > Za končne kupce > Inspiracija > Svetovanje

Svetovanje

S pravilno zasnovo mansarde lahko uredite energetsko učinkovit in udoben prostor pod strešino. Kot pomoč pri načrtovanju si preberite 10 korakov do dobre mansarde, kjer so podrobno opisani vsi detajli. Za trajnostno gradnjo in bivanje je naravna svetloba ključna pri izkoriščanju naravnih virov. Z brezplačnim programom Daylight Visualizer lahko preverite načrtovano naravno svetlobo v vaših prostorih.

Za lažjo in predvsem pravilno odločitev vam nudimo različna strokovna svetovanja:


Pridite na posvetZa brezplačno svetovanje glede izdelkov VELUX smo vam na voljo vsak delovnik od 8h do 17h v salonu v Trzinu:

VELUX Slovenija, Ljubljanska 51a, Trzin
Telefon: 01 724 68 68
E-mail: velux@velux.si

Pokličite za ogledNudimo tudi brezplačno strokovno svetovanje za ureditev energijsko učinkovite mansarde na objektu. Za ogled se dogovorite v pisarni preko telefona, e-maila ali spodnjega obrazca.

Prijava za svetovanje na objektu

Priporočeni arhitektiIzris ureditve mansarde vam lahko pomaga pri usklajevanju želja. Za predlog izrisa ureditve mansarde se lahko obrnete na naše priporočene arhitekte.

Izris ureditve mansarde

Priporočeni izvajalciZa nakup in vgradnjo izdelkov VELUX se obrnite na priporočene izvajalce za vgradnjo strešnih oken VELUX ter gradbene trgovine.

Priporočeni izvajalci in gradbene trgovine