Seminarji za izdelke VELUX
Seminar
Seminar

Seminarji

Izvajamo izobraževalne seminarje za vse, ki se pri svojem delu srečujete z izdelki VELUX. Od načrtovanja osvetlitve, izbora pravilnih izdelkov in vgradnje.

Osnovni seminar

Seminarji za izvajalce

Novo leto prinaša nove seminarje. Zavedanje po potrebi takega izobraževanja je vse večje, saj je trg vedno bolj zahteven, spremembe pa konstantne. V podjetju VELUX Slovenija se trudimo, da ustrežemo prav vsem strokovnim zahtevam. Velik interes nam daje energijo, da pripravimo še bolj zanimiva in strokovna izobraževanja. 

Na voljo sta dve vrsti seminarjev za izvajalce. Prvi je osredotočen na spoznavanje široke palete izdelkov VELUX in na pravilnost vgradnje le teh. Drugi pa je namenjen tistim, ki svetujete na samem objektu in se dnevno srečujete z izdelavo ponudb.

Seminarji so za izvajalce brezplačni. Prijavite se in rezervirajte svoj termin - število udeležencev na posamezen dan je omejeno.


Seminar

Seminarji za trgovce

Organiziramo tudi strokovne seminarje za trgovce, ki prodajajo izdelke VELUX. Redni seminarji potekajo v spomladanskem času v Trzinu, lahko pa se dogovorite tudi za posamezna podjetja. Več informacij na 01 724 68 68.

seminar

Izobraževanja za arhitekte

Po potrebi organiziramo specialne seminarje in webinarje za stroko o osvetlitvi, posebnih programih in načrtovanju v mansardi. V kolikor vas zanima kakšna tematika izpolnite spodnji obrazec in vas bomo kontaktirali.

Izpolnite spodnje podatke in nam sporočite katera tematika vas zanima.
*
*
*
*
*
Vaše podatke bomo vodili in obdelovali v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov v Republiki Sloveniji.